Djuren och Jag

Alla inlägg under september 2011

Av djurenojag - 11 september 2011 20:19

Två inlägg på samma dag måste nästan vara rekord för i år. En seg dag som spenderats med massa TV-tittande om 9/11.... 10 år sen! Helt otroligt! Kommer precis ihåg vad jag gjorde den dagen det hände. Precis som man fortfarande minns vad man gjorde natten då Olof Palme blev mördad.Träningen gick bra, brorsorna var på bra humör och uppspelta:-) Vi kan inte alltid hålla oss för skratt när de inte riktigt gör exakt vad vi vill.Höst i luften och löven dalar. H föreslog att vi ska limma dit dem permanent:-) Bra idé, säger jag!!!:-) Hästar inne och nattade....... Och jag börjar känna mig förkyld, men kurar framför kaminen, mätt och belåten efter traditionsenlig söndagspizza;-)//

Av djurenojag - 11 september 2011 10:34

Dagarna bara flyger iväg och inte hinner jag med att blogga inte...


I tisdags var det vallning och Bangsi har gjort framsteg. Han gör fortfarande rusningar när fåren springer....men jag hoppas vi ska kunna jobba bort det. Ludde är verkligen en klippa!  Har fått lite bilder från R-M, men har inte lagt upp dem på den här datorn än.

Drómi har blivit igångsatt och ja...halt är han då inte, och jag kan inte bestämma mig för om han känns fräsch eller inte. Han är ju alltid lite ojämn i gångarterna efter vila,  och så även nu.

Vi tar inga långa turer, utan korta och ofta istället.


I fredags var jag tillbaka till läkaren och ja, äntligen har jag fått en diagnos. Fibromyalgi. Känns så himla skönt att veta vad all värk och trötthet beror på....Har påbörjat medicinering och får se om det kan hjälpa till mot värken och tröttheten.

Annars så skämdes jag lite för alla skador jag åsamkar mig stup i ett, men det kändes kanon efter att fröken doktor tyckte inte det var något konstigt - jag gör ju saker...sitter liksom inte bara still på en stol.


H har fixat mitt hår med både färg och klippning! Så himla skönt och var verkligen på tiden. Senare på kvällen fick H ett ryck, så hennes hår har jag klippt av. Blev skitsnyggt!!! Firade med lite shopping - nya skor såklart!!!!!! :-)


Igår åt vi god mat och hade sällskap av J och lilla Ebbsan, medans H jobbade:-/ Avslutade med bad i 39 gradig Potta! Gud så skönt!!! Älskar vår lilla pöl!!

Nu sitter jag här och laddar inför BHK och träningspass i rally. Om en timme är det dags!

Tänk vad trist livet vore om man inte hade några intressen!!!!!!??!!!


Tjing!

//






Av djurenojag - 8 september 2011 12:37

Klart jag tycker om att ha maken hemma, men ogillar inte heller när han är borta. Får så fasligt mycket gjort när jag är själv.Nu sitter jag och väntar på att misse ska komma in så jag kan åka iväg och handla samt hämta ut stängselmaterial.Har äntligen beställt en ny vigselring. Får se när den kommer. Är ganska lång leverans/tillverkningstid. Men beställd ialla fall!Hemmet är sanerat.......ska snart ut och "klora" Pottan:-) Längtar efter ett hett bad!Är lite sugen på att inhandla grejer till det blivande akvariet.....Älskar akvarium. Så fridfullt att titta på!By the way....... Drómi verkar frisk och hel igen!!!!!!:-D//

Av djurenojag - 5 september 2011 22:48

Hela dagen har gått åt till att få bort ett virus från datorn, men skam den som ger sig. Nu är det äntligen borta och jag kan ta itu med jobb och plugg som aldrig blev gjort!Tog en ordentlig skogspromenad med Bangsi idag, och kors i taket! Hittade en hel bajspåse med gulingar som stektes till köttbiten ikväll. Mumma!!!! Vovven blev rätt slut, och visselpipan funkar klockrent!! Bästa Bangsi!!!!En ny dag imorgon och ett fullspäckat schema! Hästarna har fått komma in och slippa ösregnet. Imorgon blir det en promenad med Dròmi för första gången på två veckor, så håll nu tummar att han inte visar nån hälta!!!//

Av djurenojag - 4 september 2011 20:54

Jaha, måste man skriva också för att det ska hamna nåt här på bloggen?! Vore ju trevligt om den kunde uppdatera sig själv ibland, eller bara skriva ner ens tankar...

Eller nej, föresten, en del tankar vill jag nog behålla för mig själv;-)


Hästarna är klippta, ridna och rejält höstbadade idag. Kändes skönt att ha det gjort, då man inte vet om det kan ha varit årets sista riktigt varma och fina dag.

Den började dock riktigt trevligt med rallyträning med Puddis och R-M.



Snart blir jag gräsänka ett tag, men vi har ju räknat ut att vi kommer att ses lagom tills vi ska åka på resa;-) Kommer hinna med massa jobb och skolarbete!!! Den 17/9 är det dags för nästa rallytävling också. Längtar!!!

//



 


Av djurenojag - 2 september 2011 10:30

Är det inte meningen att man ska vakna upp, inse att det är fredag och bli på jättebra humör??

Själv vaknade jag upp, tröttare än någonsin och helt slutkörd... Men det kommer säkert att gå över efter en promenad med jycken. Sen ska det tas itu med arbete och skolarbete!!

För övrigt så har jag en katt till bortskänkes;-P (Inte alls faktiskt)

Men han välte nyss omkull mitt vinställ med en flaska vin...så golvet har nyss blivit skurat ännu en gång. Suck! Härligt med djur va;-))

Första helgen på jag vet inte hur länge, som vi faktiskt inte har en massa saker inplanerat. Skönt! Bara ta dagarna som de kommer och göra det som faller oss in. Tror inte att det är så mycket som står på måste-listan.

Jag verkligen ä l s k a r att vara hemma!! Mitt hem är min borg! Trivs bra med mig själv som sällskap;-)...och de fyrbenta förstås!


Promis var det!

Tjing!!

//

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards