Djuren och Jag

Alla inlägg under november 2011

Av djurenojag - 22 november 2011 08:37

Det är väl nästan som ett litet missbruk om man är för d å l i g på att blogga va?! Hela helgen har gått  hundens tecken igen. I fredags var det skolbänken i Norberg och lördag, söndag rallylydnadskurs samt instruktörsutbildning i Gagnef, Dala - Floda´s  BHK. Så skoj!! Men trött i kropp och huvud var man som vanligt måndag morgon.

Hästarna har verkligen fått stå tillbaka dessa dagar, även jycken. Men idag blir det ett ryck. Klev upp med maken och har fixat med jobbpapper ett par timmar. Nu lite frukost och sen ut och rida. Ikväll är det rallyträning!:-)

Ska försöka hinna med att skriva lite mer här också, men nu mest ett livstecken!


(fr. v. Lena, Kristina, Rose-Marie, Kerstin och jag)

Här en bild på oss 5! De första SBKcertifierade rallylydnadsinstruktörerna i Sverige!! Tror vi alla var stolta som tuppar när vi fick våra intyg! :-)

//


Av djurenojag - 17 november 2011 18:13

Jag är så glad att jag är en individ med intressen!!:-) Vad sjutton gjorde man om man inte hade några. Nu har jag ju fler än djuren, men det är dock de som tar upp den största delen av fritiden och ger så mycket med både motion, livsglädje, friskluft, kondition, och själavård!

Maken och jag har sedan vi träffades första gången hela tiden pratat om vikten om att ha både egna och gemensamma intressen och det har vi. Fasiken, kan inte bli så mycket bättre:-)


              



Tritla´s benlyft har nog blivit något sämre sedan hon hamnade hos mig. Men nu bär hon sig själv, hon väljer tölt och de andra gångarterna har blivit bättre!! Men pricken över i:et är ändå: Vi har KUL!!!! Har börjat med enbart skyddsboot nu, för att få lite mer lyft och det kommer:-))

Trots sina olater så är hon ändå min svarta prinsessa, pärla, ängel och skitkärring:-)


    


Sen har vi ju de här odågorna:-) Fattar inte hur de orkar! Men söta är de!!


Nu ska jag ta itu med ett annat intresse - brevskrivning. Ligger som vanligt efter, men det ska vi råda bot på nu. Till helgen är det skolhelg igen, fre -sön, men nu ska vi också till G-DF-BHK och förhoppningsvis få vår certifiering till rallylydnadsinstruktör! Skoj!!

Men först litte gluttande på bästa tvprogrammet, även om orginalet var bättre. Weakest link - Den svagaste länken.

Tjing!

//  





























Av djurenojag - 16 november 2011 19:27

Varför "Bonde söker fru"??? Jag önskar Fru söker bonde:-D Närå:-) Har inte hunnit märka att maken är bortrest......Förstår inte var tiden tar vägen!!?!Full frulle från morgon till sen kväll, och då klev jag upp före 6 imorse och satte mig på kontoret. Sen det vardagliga, morgonfodra, promenera, elda, städa, promenera, jobba, plugga, kvällafodra etc. Glömmer ju bort att äta också, men ikväll blev det två avokado och en burk keso! Rida??!!?? Hoppas verkligen att hinna med det imorgon!Shit vad kallt det var imorse. - 6 grader!!! BrrrRrRR!! Vill ha sommar nu, helst igår! Julen kan vi hoppa över:-) Kan fira Midsommarafton flera gånger istället! Julen handlar ju ändå bara om pengar och julklappar hit och dit. Helt galet!Tacka vet jag Karl Bertil Jonsson!!:-)Är arg för att Bloggplatsenappen fortfarande inte dykt upp, trots att de lovade den i oktober. Så inga bilder den här gången heller, men det kommer! //

Av djurenojag - 14 november 2011 21:12

Ojoj vad jag får mycket gjort när husse är borta! Flera tons papperhögar har försvunnit från skrivbordet och nu ligger jag t o m FÖRE i bokföringssammanhang! Sen blev det skolarbete och hälften nästan klart! Halsondan är ialla fall inte sämre, tack o lov!!!Tog ett litet brejk i eftermiddags och åkte iväg och gick en liten hundpromenad vid Hammarbacken:-)Nu ligger katten på magen och vovven bredvid och busar med varandra. Knasbollar!Imorgon är en ny dag och nya projekt att ta tag i. Rallyträning på kvällen!Skulle vilja hitta en snygg hylla som jag kan ha till Bangsis pokaler och lite ramar till diplom och dyl... Sen när vi blir rika så ska gästrummet göras om till ett mer mysrum, eller grabbrum....whiskyrum....med lite fotöljer, stereo, snygga "cigarrökiga" prylar:-) Men det blir en annan gång det!Tjing!!! //

Av djurenojag - 13 november 2011 11:27

Tycker jag lyckats ganska bra med min solbeställning:-)I fredags fyllde karln och karlns systerdotter år, så det blev kalasande på dagen. På kvällen blev det middag och utgång, då även Ullis firade sin födelsedag. 22 pers blev vi som åt och drack gott och dansade skiten ur oss:-)På lördagsförmiddagen tog vi en promis med vovven ner till Jägarnäs och hämtade upp bilen. Sen kom "lillebror" hit med sin flock och vi hade en trevlig eftermiddag. Sen intogs soffläge och pizza framför dumburken. Idag är jag förkyld:-( Hostat hela natten och döont i halsen! Än har inte febern slagit till, så därför ska jag hinna rida hela ligan ifall man blir sämre! Blir gräsänka i en vecka, vilket är ganska positivt eftersom jag har huuuur mycke jobb och plugg som helst att ta itu med!! Stressande! Min arousal känns rätt hög just nu:-/Ok, mot Alvedon och pållar!! Yeeehaaa!//

Av djurenojag - 9 november 2011 13:20

Och det finns ingen mening att sätta ord på bilderna, de talar alldeles utmärkt för sig själva.



                               

Av djurenojag - 6 november 2011 18:56

Man kan tro att det inte bara var vi som var på fest:


 


För så här såg det ut när vi klev upp på morgonen:


 



Ikväll intogs "fredagens" nattamat. Blev bjudna på korv med bröd kokta över öppen eld ute i Bruset/Larsson´s trädgård. Gott!! Korv med bröd smakar aldrig så gott som när man får äta den utomhus:-)

Idag tog jag igen det jag inte gjorde igår. Rallyträning med vovven, ridning,  storstädning bland hästsaker och täcken, skurning och byte av vatten i Pottan och en sanering inomhus. Vattnade blommorna gjorde jag inatt mellan filmerna. Först gick ju The Box - skitdålig och sen blev det Black Hawk down - också skitdålig, och slutade 02.55 Sen somnade jag och var uppe och fodrade pållar 07.30

Ikväll blir det ialla fall "Vem kan slå Filip och Fredrik", bästa programmet!! Shit, nu fick jag hjärnsläpp...stavas programmet med ett eller två m???......Måste vara två??!!!???

Ny vecka imorgon....hoppas på att få se solen nån dag. Förhoppningsvis bara inte då jag ska till U-a och jobba:-)

//


Av djurenojag - 5 november 2011 21:57

Upp som en sol och ner som en pannkaka:-) Sa ju att jag skulle gå all-in igår! En jättetrevlig fest och roligt med maskerad och seriösa fantasifulla utklädnader. Bilder kommer, men har inte orkat lägga upp dem på datorn än... Man ska inte "shota" för mycket med magkatarr ialla fall.Bangsi fick också vara på fest:-) hos bästaste familjen och lillebror!!!!:-) Han blev inte ens glad av att komma hem. Matten blev lycklig dock!!!:-) Var härligt med en hyfsad ridtur på eftermiddagen, och sen blev det dagen-efter-pizza! Hur gott som helst!Idag är det Alla Helgons dag....Jag tänder ett ljus varje dag, året om, för mina föräldrar, så den här dagen är inte olik någon annan dag. //

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards