Djuren och Jag

Alla inlägg under juni 2012

Av djurenojag - 19 juni 2012 16:30

Undrar om svärisarna tycker jag borde baka mer???!;-) I vilket fall som helst så kom de med denna i present till oss:-)

 


Kommer garanterat att komma till användning!!:-)


Av djurenojag - 19 juni 2012 09:48

Det utlovade kraftiga regnet uteblev! Ja, inte mig emot förvisso!! Men kan vem som helst bli meteorolog kanske? Lite som att skrapa en lott. Eller möjligtvis köpt sin utbildning genom ett Cornflakespaket?

Dagens projekt blir således: Klippa gräsmatta! Tjohej vad skoj;-P

Nästa gnäll är förstås om den uteblivna Appen!! Det är ett p r o j e k t att blogga som det är nu, speciellt om man vill ha upp några bilder också. Dessutom, så var och varannan gång jag skrivit ett inlägg och ska publicera, så får jag meddelandet "du har blivit utloggad". Suck! Det är nu nästan 3 månader sedan Bloggplatsen lade upp " Appen kommer att släppas inom 1-2 veckor". BS!! Snacka om att inte vara rädda om sina kunder.

 


Dagens hiss då, efter allt gnäll?

Jag älskar min "kuvös". Den har man verkligen fått användning utav denna vår (Sommar?).

//


Av djurenojag - 18 juni 2012 21:56

Inte illa, men en måndag som varit bra!:-D Hemmet städat, hunden pälsvårdad och fika med Goms. Hundpromis!Fixat till hagen vid stallet, så pållarna nu kan välja att gå in om det blir skitväder eller knottigt! Ett glas rött, bus med jycken och nu misse på magen får avsluta kvällen:-)L: Kunde verkligen inte hålla mig när jag äntligen hittade min storlek!! Tusen tack för tipset!!!!:-) Nu bara invänta mina bästaste vänner- ett par red/white Viking kicks <3 * kär *//

Av djurenojag - 18 juni 2012 11:40

Så himla tragiskt att en människa som troligtvis älskade dessa vargar, fick sätta livet till igår. Självklart tänker man ju på anhöriga!

Sorgligt är det också att vargmotståndare får vatten på sin kvarn. Hade det varit elefanter, tigrar, lejon eller något annat djur skulle det förmodligen inte höjas på så mångas ögonbryn. Men när det gäller varg, så blir det ramaskri på en gång.

Ingen vet hur det har gått till, men jag hoppas innerligen att de kommer att lösa gåtan. Framförallt för anhöriga, kollegor och djurskötare i allmänhet. Övervakningskameror?

Rovdjur är rovdjur, hur socialiserade de än är och instinkt och igångtrissande är naturligt.

Det ska ju sägas, att en flock hundar skulle kunna utföra samma handling.

Har själv varit mitt uppe i stora hundslagsmål, i dessa fall ägandeaggressionsutlösande och i dessa stadier är de så blockerade att de likaväl hade kunnat ge sig på mig.

I det fria livet är trots allt vargar skygga och aggressionshämmare.

Om det nu slutar i att "Närkontakt varg" försvinner, så är jag oroligt glad att jag fått chansen att vara nära dem vid 3 tillfällen och olika flockar vid alla tre.

//

Av djurenojag - 18 juni 2012 09:01

Och vips, så var det måndag igen! Just nu känns det lite moloket, att om tre dygn så vänder det och vi går mot mörkare tider igen. Dessutom är jag knappast ensam om att vara urless på detta regnande!! Lär väl endast vara svamparna och potatisen som stormtrivs??Inte ens knotten verkar vara på hugget - men DET är positivt!!:-)Tänker börja dagen med några koppar java, så får vi se vilka måsten jag väljer att ta itu med!:-)Skönt att kunna ha det valet ialla fall!!//

Av djurenojag - 16 juni 2012 21:56

Tänk att jag fortsätter envisas med att tävla pålle, trots att jag gång på gång envisas med den där jumboplaceringen?!! Bara det i sig är väl en bedrift väl?:-pBorde kanske satsa på vedstapling trots allt?? Dock ska jag väl ändå erkänna att jag är nöjd med T's framåttänk idag. Hon som gärna lagt i handbromsen bara hon sett en ovalbana. Imorgon är det dock vovven som ska få min fulla uppmärksamhet. Pälsvård och rallyträning står på schemat!Ögonen står i kors och vinglaset tömt!Tack & Godnatt!;-)//

Av djurenojag - 15 juni 2012 19:43

Persedelvård -check! Bilen packad -check! Hästar badade.......och skitiga IGEN-check!Nu är jag mest trött och det blir en tidig morgon! Nåväl, nån måste ju inkassera jumboplacering också!Har varit en hyfsad dag om man ser tillväderlek, men ska regna imorgon:-(( Typiskt!!Samo har varit och hälsat på idag!! Mysvovven<3Nä, ska passa på att umgås en stund med andra halvan. //

Av djurenojag - 15 juni 2012 10:14

Skarnbro's Qing Atli 4,5v (foto: Lena G.) 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djuren och Jag med Blogkeen
Följ Djuren och Jag med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se