Djuren och Jag

Alla inlägg under augusti 2012

Av djurenojag - 27 augusti 2012 11:57

Me vara som en ketchpflaska....
Äter inget, äter inget, äter inget, äter allt!
H och jag drog morgonpasset med promenad, skruva isolatorer (by hand), fylla skullen med hö och städa transport...Sen blev det akut hungrigt och "frukosten" bestod i - alldeles för mycket!
Matkoma, paltkoma, våffeltryne....

Av djurenojag - 27 augusti 2012 08:24

Ännu en helg har passerat i full fart...Ridning och socialisering har stått på agendan. Hämtade hem hö från Abbis igår, samt fick plocka "hem" fröken Svart några gånger, efter att hon återigen tycker att gräset är grönare på andra sidan. Bästa Goms var här i lördagskväll och var lika trevligt som alltid!
Igår på eftermiddagen fick vi celebert besök!!! Småpojkarnas pappa Barney och syster Leia med husse och matte kom på besök!!! Åh så trevligt!!!:-D
Kul att få träffa dem allihopa! Det visade ju sig också att Sonia tidigare hade en syster till Neo också! Världen är liten ibland!:-)
Nu är det måndag....igen! Men den här veckan har kollegan och jag lite "halvsemester"!!!:-D Jobb finns alltid att göra, men vi behöver inte vara på plats! Lyxigt värre!!
Idag ska det återigen byggas hjorthägn till fröken Svart!:-) Tur att hon är så trevlig och rolig att rida!!!
//
Lite blandade bilder. R-M foto på mig och Barney i ösregnet. Sista bilden lånad från Google.com

Av djurenojag - 24 augusti 2012 20:27

Har kollat runt på nätet om Working Beardie..
Ok, det är möjligt att dagens bearded collie har för mycket päls? Jag är livrädd för att beardisen ska få sådär sluttande kors som schäfrarna, och gå på haserna. Tycker absolut att beardisens positiva sinne och glädje för att arbeta ska bevaras!!!
Men.......fy tusan vad "working beardie" är fula!
Tycker de ser malätna, luggslitna och skabbig ut. :-)

Av djurenojag - 24 augusti 2012 19:33

Jaha, så var det fredag igen!! Det utlovade regnet utbyttes till solsken:-) Vanligtvis brukar det vara tvärtom, så jag kan ju inte påstå att jag blev ledsen!
En bra fredag!! Eget uttag på kontot, utvilade hästar efter en natt inne, vovvepromis med Anders och ligan. Sen kom H förbi spontant med en jättefin orkidé!!
Har BAKAT...ja, ni läste rätt...b.a.k.a.t!!! Vi får väl se imorgon om det är ätbart!!:-/ Goms får vara försökskaniner....Så försvinner de i tomma intet, så ska jag nog aldrig baka igen!!!;-P
Var väl allt för denna gång!!
//

Av djurenojag - 23 augusti 2012 20:34

Bättre än en orgasm!! hahaha!!

Av djurenojag - 23 augusti 2012 11:43

En ny "bajspåse" med svamp blev det på morgonens jyckepromis!:-) Hela Skeppmora håller på att grävas sönder och samman just nu, så det blir att ta bilen och åka iväg för promenaderna. Men omväxling förnöjer!:-)
Har regnat i ett sedan igårkväll, men tycker mig se att det ljusnar. Kan vänta några timmar tycker jag, så jag får bokföringen gjord:-)
Andra halvan kom hem igårkväll och gissa om det var två lurviga som blev jublande glada....Fast inte missen. Husse hemma betyder mindre plats i sängen;-P
Bangsi har stått på ab i fem dygn nu, och igårkväll kan jag redan nu säga att min "gamla" vovve var tillbaka! Hältan borta och lekte en hel del med lillebror!!! Underbart!! "Bara 16 dagars ab kvar...!!
Min ifån har fått försmak på döden!!! Har varken tappat eller fått vatten på den, men högtalaren är D.Ö.D Det vill säga att jag hör nada, nothing, ingenting, ekkert, nichts!!! Funkar med headset.... Försöker få tag på supporten där jag köpt den, men det verkar lika lätt som att hitta en nål i en höstack! Megasuck!! Har väl haft min 4s i säkert tre veckor!! Blä!
Bokföring var det visst...........
//

Av djurenojag - 22 augusti 2012 17:04

Längtar efter min kiropraktor!!! Nu har låsningen mellan mina skuldror blivit sämre igen. Har två kotor där som blev ihoptryckta för väldigt många år sedan.
Hur som helst, så ska jag inte ojja mig över en sådan pettitessak! Båda pållar är ridna och YAY- gick kanon!!!! Blev lite mer svamp också:-)
Ska ta mig ett glas rött, så jag blir mjuk i "mucklerna", och börja bada de lurviga tu!<3
//

Av djurenojag - 22 augusti 2012 09:06

Morgonpromis avklarad, lurvfrukost- check! Bara matten som ska utfodras, sen är vi nöjda hela gänget!! Blev en "bajspåse" med svamp och sidådär 13 myggbett och 212 knottbett!:-(

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards