Djuren och Jag

Alla inlägg under oktober 2012

Av djurenojag - 11 oktober 2012 21:09

Efter ett nervöst dygn, så verkar det som att hösilagesituationen löst sig!:-) Skönt!! Tur att det fortfarande finns seriösa leverantörer!!
Solen har värmt lite och jag har sanerat vårt grustag:-) Är väl inte så dumt att byta ut skiten emellanåt.
Snart dags att ladda väskan för ut på routen sextiosex imorgonbitti. Ska bädda ner mig med två livs levande lurvar, en grå panter, en andra halva och min lavendeldoftande vetenalle. Hade världens nackspärr igår och bättre idag, efter att ha delat kudde med "nalle". Så han får hänga med inatt igen:-D
//

...

Av djurenojag - 11 oktober 2012 08:52

Hmm, kanske ska flytta till Revelstoke;Canada trots allt?!? Andra halvan får metervis med lössnö och skoteråkning, och jag får en längre sommar?! Imorgon 22 grader varmt där!!
Kanske finns det hö där också!!!?!!!!???
Tredje gången vi åker på blåsning! Bokade hösilagebalar för hela säsongen i juli och var så nöjda och glada att vi var ute i god tid!! Men, nu kommer ursäkt på ursäkt på ursäkt....och det där har vi tyvärr varit med om förut. Så ja, nu känns det lite panikartat!!
.....

Av djurenojag - 10 oktober 2012 08:19

I mitt nästa liv ska jag bli en katt!!
Älskar hemmets lugna vrå, älskar värme och kan slappa och sova närsomhelst på dygnet!!

Av djurenojag - 10 oktober 2012 07:18

Kaffet rann över för filtret hade vikt sig, Atli ville ut 05.50 Kallt som satan! Katten skriker och vill ha min uppmärksamhet. Morgonpasset!!
Nya "snöflingor" i vardagsrummet.
Godmorgon huset!!

Av djurenojag - 9 oktober 2012 07:42

Blev ju ett snabbt inlägg igår och hann inte berätta mer om Bangsiplutten...Troligtvis har han en ligament/muskelbristning som kommer att läka ut av sig själv, men tar tid! Diffdiagnos: Borrelian som fortfarande spökar. Hur som helst så inget alarmerande som sågs på röntgen, och då röntgades HELA benet (benen), från armbåge till tår:-)))
Eventuellt kanske det blir vattentrask senare:-) Det viktiga är dock att hans hälta (och smärta?) inte påverkar hans allmäntillstånd:-)
Han ska röra sig som vanligt och det tackar jag nån högre makt för. Att ha en beardis i strikt koppelvila är i n t e det roligaste för varken hund eller mig.

**************************************
Vill bara tillägga för er som har blogspotblogg- jag kan inte kommentera från ifånen! Försöker hitta nån orsak till varför.
**************************************
Snart blir det promis med vovvar inkl. brollor och Anders!! Vi får leta ställen där vi håller oss ifrån de grönklädda!
I övrigt så ska jag unna mig en något softare dag idag.
Tänkte på det... Igår skrev jag att tid är tidsfördriv. Igårkväll kollade jag på ett program om de polynesiska öarna, där en hövding/präst(?) sa att tiden är nu och förändras inte, det är vi människor som hela tiden måste vidare. Intressant tyckte jag:-)
//

Av djurenojag - 8 oktober 2012 15:55

Iväg för hältutredning på Bangsi i förmiddags...och tycker att jag fått ganska glada besked!!! Och skönt att han är pigg och glad! Många rtg-bilder togs, så jag är mer än nöjd!!:-)
Sen iväg och klippa av ett LÅNGT hår:-) Hoppas M blev nöjd?, för det blev jag!! Sen iväg till Goms och nu har jag landat hemma en stund och till kvällen iväg och fira 11-åring:-)) Stor grabb nu!!!
Hmm, hann köpa mig ett par skor också:-))))))
Man hinner med en himla massa när kusarna har älgjaktsledigt....
Åver änd aot!!
//

Av djurenojag - 7 oktober 2012 17:29

Hann rida medans solen sken. Lagom till regnet tog jag med hundarna ut i skogen. Sen bestämde jag mig för att kura ner mig i soffan, men då fick andra halvan ett ryck....Och kan ju inte bara titta på när han sliter - så nu är hela gården höststädad!!:-) Skönt! Är bara trailern som ska klorintvättas, men det tar jag en annan dag, för nu ska fingrarna tinas upp!
Ikväll blir det klassiskt - brasa i kaminen, någongång ska jag väl lyckas få i mig det där jäkla glaset rött och Flygande Jakob....
//

Av djurenojag - 7 oktober 2012 08:39

Somnade (läs: totaldäckade) på soffan innan jag ens hann dricka ur glaset rött....Andra halvan viskade i mitt öra om jag ville att han skulle bära in mig till sängen;-) Men jag sparade på hans rygg och gick direkt till sängen utan att passera gå;-D
Ska snart pallra mig iväg till affären och inhandla lite gott till frukost OCH mjölk, som jag lyckats förtränga att införskaffa....Måste ha mjölk till kaffet!!
Än lyser solen. Hoppas den stannar en liten stund idag. Kanske blir lite barbackaridning också, sådär lite på lek... avslappnande och skoj...För sen får de en hel veckas semester då älgjakten drar igång!!!
//

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards