Djuren och Jag

Alla inlägg under februari 2013

Av djurenojag - 5 februari 2013 19:06

....och en hel del snö! Är ärligt superglad för andra halvans skull - att de får lite juste skoterföre! Halva dagen spenderades med hovslagaren. Valde bort sulor - vilket för sekunden känns som att de var ett dåligt beslut. I april är jag förhoppningsvis gladare att de inte går med sulor nör snön är borta.
Ev. Skulle jag ha jobbat em, men det löste sig ändå. Istället blev det sedvanlig tisdagstelefondejt med bästaste L och sen promis med vår "andra familj":-)
Snön fortsätter att dala...
Nu blir det missemys under filten och nyheterna!
När jag får ork ska historien Zalando.se fortsätta.....men välj gärna en annan skofirma om du vill ha skor!
//

Av djurenojag - 3 februari 2013 19:36

Härligt med en ny vecka:-) Nästan som semester.....
Faktiskt en liten slömorgon med kaffe och NLT. Sen motionera Röd och Svart - med stort leende på läpparna. Vinkade till publiken (i skogen) - Tips från Kicki!!:-D Atli, LillKorven fick vara med på en ridtur också, vilket gick bra! In och snabbdusch, sen årsmöte med Edda:-) Så trevligt att träffa alla!! Härligt gäng!!!
Hem och hämta hundar, sen rallyträning och promis. Väl hemma igen mötte jag mannen i dörren som åkte iväg på styrelsemöte med flygklubben. Vi ska boka upp en dejt snart, så vi hinner umgås och hinna p r a t a med varandra<3
Fast nästa helg är det Svenska Rallyt och rallytävling med Bangsi, så får bli dejt sen.... nångång.....innan han drar till Canada eller efter jag skrivit tenta?!??:-D

Av djurenojag - 2 februari 2013 18:49

Det som inte står på FB har aldrig hänt?! Tog en timmes sovmorgon och satt ändå och drack java före klockan sju:-) Red båda mina pärlor efter morgonpromenad med jyckar. Solsken, lagom kallt och två som verkligen gjorde "nästan" sitt bästa! Många bra tips efter förra helgens ridkurs.
Snabbdusch och iväg på middag och fira svärmors 60-årsdag! Hem och kastade på mig varma kläder och de älskade Therm-icsulorna medans vovvar väntade snällt i bilen. Ner och träffa Goms och promenad med alla fyra. Hann med några rallyövningar i väntan på R-M. Bytt vatten till pållar och ryckt ludren av mina ben;-P. Nu ligger jag här och efter det åker Onepiecen på och det blir pälsvård på lurvar. Ja, ett glas Amarone gör mig såklart sällskap!!
Här behövs inga konstiga bantningsmetoder!!;-D
//

Av djurenojag - 1 februari 2013 18:43

Köp ALDRIG skor på Zalando!!!!!!
Ringde dem idag.....
-Oj, ja ursäkta att du fått stl 40 i en 37:a kartong, men sånt händer när vi packar. Nä, det finns inga boots kvar att byta till. Vill du ha en rabattkupong?
- NEJ TACK!!! Kommer ALDRIG köpa hos er igen!!! Nån stackare borde ju således beställt ett par stl 40 och fått ett par 37:or!!!
( obs! 3dje gången jag beställt från dem och det blivit galet- men detta var droppen!)
****************************************
Men - nu är det fredag!! Mätt och ska snart sätta mig och sippa på ett glas rött! Helgen kommer i det stora hela att helt handla om engagemang i djuren och utevistelse:-)
.....och lite annat;-D
//

Av djurenojag - 1 februari 2013 06:57

Fredag hela veckan....eller inte. Men nu är den här igen. Likaså minusgraderna:-) Känns i kroppen att två envisa tjejer fick hösilagebalen på plats:-) Husse är ledig idag och lovat ta voffarna på långpromis! (Avis!)
Hört att solen ska viss sig idag.
Drömde konstig dröm inatt och när jag vaknade till lovade jag mig själv att komma ihåg den idag. Men nä, det gör jag ju såklart i n t e!:-/
Nu är det inte många veckor kvar tills det är ljust både när man åker till och från jobbet!! Gött!!! Längtar!!!:-)
Dags att börja tänka på refrängen....
//

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards