Djuren och Jag

Alla inlägg under april 2013

Av djurenojag - 15 april 2013 21:36

Oj vad med med snö och is som rasade från taket inatt. Varje gång flög hundarna upp och skällde, samtidigt som jag hoppade högt i sängen...Andra halvan.....sov;-)
Helt galet hur mycket som kunde smälta och regna bort på bara en natt!!
Idag är det husse som pysslat om vovvarna medans jag jobbat! Jag får ju ha dem på jobbet, men kan vi lösa det på annat sätt så har de roligare än att ligga där. Men saknar dem gör jag - även en lerig, dyig, skitig brun :-D
Nu har "vårhage" byggts till hästarna så att de inte trampar sönder allt vad gräsrötter! Alltid lika skönt när det är gjort! Vet inte riktigt varifrån energin kom, men bara le och vara glad när den inträffar!!:-)
*****************************************
Fem hiss:
* Hemmet
* Djuren
* Maken
* Våren
* The Following
Fem diss:
* Lera
* Idioter
* Skittenta
* Magen
* Försenad vår

:-))))
//

Av djurenojag - 14 april 2013 20:44

...har jag sett som lite ångestfyllt för det mesta. Trots att många har sagt till mig att det är "skönt" att bli äldre.
Nu har jag förstått vad de menat och vad det innebär:-)
Jag är jag, låter inga energitjuvar rubba min existens, behöver inte "tävla" eller "jämföra" mig med andra eller ljuga om min lycka eller olycka.
Så nu är brasan tänd, alla djuren utfodrade, inlindad i filt och raggsockorna på och jag tänker göra det jag är allra bäst på ---> att vara JAG!
//

Av djurenojag - 14 april 2013 09:21

Kommer att gå på sparlåga hela veckan- tills jag vet om jag (inte) klarat tentan.....
Annars har helgen känts konstig. Att inte behöva ha dåligt samvete varenda sekund för att jag inte sitter och läser. Gårdagen bjöd på mest snö faktiskt...Hästarna fick komma in på eftermiddagen och stod inne tills imorse. Tror de mest njöt faktiskt, då det varit knäpptyst i stallet...Hörs direkt om de är rastlösa, men så har icke fallet varit:-)
Äntligen fick jag se filmen "En oväntad vänskap" och den hamnar absolut på min 10 i topplista! En film jag absolut kommer att minnas!
Vovvarna pälsvårdades igårkväll, så det kör vi - check på...
Nu ska jag tända ett ljus och inta frukost i tystnaden. Älskar lugnet och tystnaden på morgonkvisten!
//

Av djurenojag - 12 april 2013 21:27

Gårdagen sög verkligen skiten ur mig! Sista minutrarna innan tentan startade rann handsvetten och pulsen var på tok för snabb för att vara hälsosam. Än mer slut efter hemkomst. 5 timmar bilresa och 4 timmar tenta säger väl sig självt?
Hur gick det då?!?
Som väntat en hel del oklara frågor och framförallt tvetydiga svar. Tycker inte att det är helt ok där man nästan går in för att förvirra och kugga. Så jag kan med andra ord inte säga hur det gick. Inte asdåligt, men inte skitbra. Så antingen har jag precis klarat mig - eller precis kuggat mig.....lite på gränsen liksom...En vecka kvar innan jag får veta något!
* * *
När jag kom hem från en heldag på jobbet så hade andra halvan städat huset, bäddat rent och tvättat:-) Åh så bra jag har det!!!:-) Han kan han<3!!
Dessutom kan de inte flyga i skitvädret imorgon, så då ska vi "dejta" och "umgås", vilket inte är en dag för tidigt!!:-D
Nu är hundarna ute en sväng i trädgården - får se om det blir tredje gången han hamnar i badkaret denna kväll.....Skitgrisen blir bara bättre och bättre på att grisa ner sig i den lilla dypölen....
<3

Av djurenojag - 10 april 2013 06:54

Snart, mycket snart, men inte riktigt ännu, ska jag sluta tjata om pluggeri! Hemmet i förfall, hundar lite ovårdade pälsar och hästar oridna samt en andra halvan som bara ser hjässan på mig.... MEN mycket snart kastar jag in all litteratur i skåpet och tänker njuuuuta av en helg U T A N en enda kroppsdel;-) Fy tusan vad kroppen är komplicerad!!:-/
Imorgon smäller det!!!!
Sen tar det ~ en vecka innan man får själv räkna ut poängen. Kommer aldrig få veta vad man gjort rätt eller fel på. Och efter ytterligare några veckors väntan får man ett papper hemskickat om man klarat sig på riktigt eller inte.
Så nu försvinner jag in i dimman och kommer åter..... när jag tagit mig ur den:-)
Wish me luck!
//

Av djurenojag - 8 april 2013 06:24

Att man kan lära sig äta och dricka produkter man inte trodde sig tycka om. Man kan utföra saker man inte trodde sig våga...
VARFÖR är det HELT OMÖJLIGT att lära sig gilla måndagmornar??????

Av djurenojag - 7 april 2013 20:20

Som vanligt så försvann helgen i ett nafs och i djurens tecken. Idag startade Bangsi & jag i vår första rallytävling i avancerad klass och gjorde tyvärr totalfiasko av olika anledningar. Mest berodde det såklart på mig, att vi inte tränat tillräckligt och skyltar som vi inte ens tränat in. Så nu ska vi satsa på träning mer seriöst igen och anmäla oss till fler tävlingar. Ska väl anmäla lillkillen till sin första nybörjartävling också, men det får bli mot sommaren/hösten!:-)
Snöat har det gjort också! Fy bubblan!! Sen har jag pluggat, pluggat, pluggat och pluggat! På torsdag smäller det. Då bär det av ner till SLU och efter det ska jag inte tjata om tentan förens i oktober (när det är omtenta:-( )
Intalar mig att "...jag är inte rädd, jag kan flyg....fixa tentan...", med varierat resultat. Längtar tills veckan är över och n ä s t a helg ska jag bara njuta av livet och då....ska jag ha dejt med andra halvan- på riktigt liksom! <3 På söndagen, för på lördagen ska han flyga! Haha... Inte plättlätt att få ihop det:-P
Dröjer inte länge innan ögonen kommer stå i kors. Längtar redan att få lägga huvudet på kudden. Blir troligen våta drömmar om CNS, PNS, motoriskt, sensoriskt, hormoner hit och dit och kanske en och annan muskelbenämning:-P
//

Av djurenojag - 5 april 2013 19:44

Fredag! Vin! Måla naglar! Pluggångest!

Så kan man väl enkelt sammanfatta veckoslutet och början på helgen:-)

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards