Djuren och Jag

Alla inlägg under maj 2013

Av djurenojag - 7 maj 2013 08:22

Sitter ute i väntan på Goms och morgonpromis med de lurviga... Vårfåglarna sjunger för fulla muggar och jag tackar Nötskrikan för att jag kom upp i tid:-) Knopparna har väntat så länge på värme och de är i exploderingsfasen. Lite regn på detta så kommer världen helt plötsligt vara grön!!:-D
Själv har jag min lediga tisdag och ska försöka ta tillvara på den på allra bästa sätt. Nerklippning av häcken står bla på schemat!
Oj, nu kom Goms!!
//

Av djurenojag - 5 maj 2013 13:48

Drömmar ska man alltid ha. Att jag sen lyckats uppnå flera utav dem, hindrar mig inte från att skaffa nya. På vägen lär man sig vad som är värt att uppskatta och vad man kan sålla bort.
Och idag kan jag känna lycka över något så banalt, som att få hänga ut den första tvätten på tvättvindan för året! Att ha skådat blåsippor på ridturen och att fått bort tovor bakom öronen på vovvarna. Att solen skiner, att få slappa i min hammock och att snart åka och träna med hundarna och ha mannen i mitt liv vid min sida.
Det är mina vårkänslor!!<3

Av djurenojag - 4 maj 2013 19:34

Och så blev det strömavbrott...Skönt!! Det blir så härligt tyst! Fast nu är tydligen felet hittat, så elen kommer nog tillbaka strax.
Vi klarade oss undan regnet på ridturen. Blåste isvindar, men bra då att man har islandsfödda pållar som är vana;-P Alltid härligt på hästryggen oavsett väder och vind - så länge man tar sig upp (och ut).
Släppte dem sedan i ny hage och glädjen blev stor. Hårdbantningen pågår fortfarande, så gula grässtrån framför gröna är det som gäller:-D
***************************************

Av djurenojag - 4 maj 2013 09:31

Sitter och väntar på att kaffebryggaren ska jobba klart. Hoppas på att huvudvärken ger med sig efter en kanna, eller två;-)
Ser nu på träden att det faktiskt börjar knoppa sig lite och en ljusgrön ton går att urskilja. Ljuvligt. Bara en månad försent...
Har inga storslagna planer för dessa 48 timmar, vilket känns otroligt skönt. Tar dagen som den kommer. Väntar bara på ett papper till, sen ska allting skickas till Jordbruksverket inför legitimationen. Dagen jag får det i min hand - Då ska det firas, det kan jag lova!!
Fast nu var det ju att bota dagens huvudvärk....Kaffet klart!!!
//

Av djurenojag - 2 maj 2013 21:10

Gud vad jag velar. Ska jag, ska jag inte. Ångrar jag mig, eller kommer det bli kanon?
Handlar om T ska få bli mamma eller inte;-)
Ska sova lite på saken. H har varit här på en peppande fika:-)

Lite annorlunda att det kändes som måndag idag och imorgon är det fredag...I helgen ska det tränas med vovvar och hästar!!!! Ordentligt!!
Om inte alltför länge fyller de små lillkorvarna ett helt år!! Då ska det bli pannkakstårta har jag bestämt. Brorsorna får komma på baluns;-D
//

Av djurenojag - 2 maj 2013 11:29

Känns som måndag idag. Vinden viner runt öronen och värmen låter sig väntas på. Ska strax in och jobba några timmar och har absolut inte fått ett jota gjort på förmiddagen, mer än en härlig skogsrunda med de två lurviga och en kopp kaffe hos Fru.F:-)
Funderar på om jag ska ta fram borstar och kammar, men har ännu stannat som en tanke bara...
Går det att avmaska mot latmasken?!;-)

Av djurenojag - 1 maj 2013 19:26

Ännu en Valborgsmässoafton har passerat och kalasande i goda vänner lag!! Alltid lika trevligt!;-)
Disken och städningen fixade vi innan sänggåendet och ljuvligt att vakna upp utan spår efter festande. Där är andra halvan och jag alltid rörande överens!!:-)
Vovvarna var dötrötta efter en helkväll med uppmärksamhet och bus tillsammans med sina bröder!<3 De sov H E L A natten i sängen och rörde inte en fena....
Dagen inleddes med frukost i kuvösen och sen kom käraste Goms förbi och karlarna skruvade ihop min hammock!:-) Jag hade börjat, men bruksanvisningar och jag är inte de såtaste vänner, så kändes bra att sitta och titta på och se till att det blev riktigt gjort;-P Hihihi!
Kan meddela att hammocken var alldeles förträffligt skön. "Råkade" bli en PN på två (!!!!!!) timmar.
Har rundat av kvällen med pizza och lita pälsvård. Nu kör jag dorsalläge och prokrastinering:-)
//

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards