Djuren och Jag

Alla inlägg under augusti 2013

Av djurenojag - 20 augusti 2013 08:01

Nu är privatlivet slut:-P Springer omkring gulklädda män runt huset. Det borras, grävs, pratas och låter allmänt illa. Snart är vägen ett minne blott...Måste hinna fixa ett alternativt boende för mina stackars fiskar:-/
Igår var H och jag ut på en solig kvällsritt. D gick fint i alla gångarter på mjukt underlag. På hemvägen var han halt!!:-((( Hoppade av och promenerade hem. Ingen svullnad, inte varm, ingen ovilja att lyfta/stödja...Mitt guld:-( Fröken Svart fick bli fin om fossingarna igår igen...
Idag ska sista virket till lösdriften hämtas och ikväll ska vi till Goms och fira A som haft födelsedag!
Krakki växer så det knakar och snart törs jag säga att han är helt rumsren. Har inte hänt någon olycka inne på flera veckor och han går till ytterdörren och ylar varje gång han är nödig. Katten är sur för att han har utegångsförbud, men ja...tänker inte riskera att han sprängs i bitar...
Annars rullar livet på här ganska precis som vanligt, vilket jag absolut inte har något emot.
//

[Bild]

Av djurenojag - 16 augusti 2013 23:05

Och för er som inte vet vad Nattsudd var...så....
Bortsett från musikfilosoferandet, så har det varit ungefär så här:-)
Nu har jag försökt väcka K tre ggr för att leka, så att man kan få stanna i sängen till åtminstone nästa dag, men det var helt omöjligt! Ett litet ynka lyft på huvudet för att sen slockna.
Hur många gånger har jag upprepat att jag älskar mina djur?! Behöver jag nämna det?!
Tänker mest på många som allt som oftast måste cyberförklara sin kärlek till sina barn.... Öh, borde man inte älska sina barn om man skaffar dem? Likväl som...Nä, jag skaffar djur för att jag tycker de är rätt äckliga liksom;-P
Dessutom ä l s k a r många mammor SINA barn! Vet inte om jag är ute och cyklar- jag som inte vet- men jag trodde man var two to tango?! Borde det då inte heta VÅRA barn?!
Nattsudd var det - utan musik.
Hur som helst -tur att vi alla är olika:-)
Nattsudd...
Försöka få liv i liten, MIN hund...för att gå och sussa. Nattsudd är mao slut för ikväll!
//

/"Tankgirl"

Av djurenojag - 16 augusti 2013 10:45

Då var det fredag igen. 130 dagar kvar till jul. Hann med nästan hälften av panelsättning på lösdriften igår och kan meddela att det känns i kroppen idag. Man får ju liksom klänga som en apa på reglarna. Blev ju bad av mellanskiten också. Pälsvård ingår i dagens projekt, men precis som vanligt har jag svårt för att få ur den berömda tummen. Borde klippa gräset. Borde rida. Borde skriva brev. Borde hålla Erlendur sällskap. Som tur är kom missen och ville gosa, så nu är jag ju fullt upptagen med den sysslan;-) Som en räddande ängel liksom...

Av djurenojag - 15 augusti 2013 06:57

Nu känns det verkligen höst i morgonluften. Morgondagg, snigeldoft och kyligt. Har jobbat några dagar, för att nu ha några dagars ledighet. Körde järnet igår. Hann rida bästa bästa Herr Röd, som gick fantastiskt bra. H red fröken Svart med bravur!!! Så kul att få se henne under någon annan!! Pållarna levererade kan man säga!!
Sen blev det ärligt, storsanering av hemmet! Tror jag lyckats göra det kliniskt rent, ja i några minuter ialla fall. Sen handling, hästprepp, akvarierengöring och bajsplockning i trädgård. Avslutade med en skön kvällspromis med jyckar och husse<3.
Idag ska solen lysa på oss?
Först kommer hovis och sen blir det lösdriftspanelande för hela slanten. Vaknade med ont i halsen, vilket jag ska göra allt för att förtränga.
K har sovit till runt 6-tiden 2 dagar på raken. Äntligen?! Törs man säga att det är en vana nu??????

Av djurenojag - 11 augusti 2013 12:48

Någon har skrivit att bästa sättet att få sista semesterdagen att bli lång, är att sitta och stirra in i en vägg! Om jag hade haft ro till det var inte idén så dum!
Samtidigt som jag har världens ångest att börja jobba igen, så ogillar jag inte mitt jobb på något vis alls. Mest ångest över att sommaren liksom är över, att vi går mot mörkare och ruggigare dagar.
Men var sak har sin tid och man kan ändå inte göra något åt det (om man nu inte har för avsikt att emigrera).
Den kommande veckan ska H och jag hinna spika/skruva panelen på lösdriften också, så att den kan börja användas.
LillK växer så det knakar och han sover något litet längre på mornarna. Han är ialla fall en supervalp och de äldre tu är världens bästa brorsor!
Snart börjar de spränga utanför vårt hus. Kan väl ärligt erkänna att jag känner en viss oro. Inte kommer det heller att kännas kul att bo mitt i en byggarbetsplats!! Hoppas bara de hittar en lösning för våra hästar och för att vi ska kunna ta oss ut från huset!

Jag v e t att livet är ofantligt orättvist, men ibland kan jag ändå inte komma ifrån grubblandet över att det finns människor som kan bete sig hur de vill - och ändå komma undan med det?!! Huvudsaken att det ser bra utåt sett!!!! Men...man ska inte lägga energi på det som ändå inte går att förändra:-)
//

Av djurenojag - 7 augusti 2013 15:50

Lite av det som inhandlades:-)

Av djurenojag - 7 augusti 2013 15:36

Första dagen jag känner mig som människa!! Underbart!:-) LillaK fick inte kvällsova igår, utan vi kämpade tappert med att aktivera honom. Funkade? Imorse sov han till 05.57 Hurra!! Matten knaprade en Citodon dessutom, för att slippa all kroppslig värk. Och som sagt; Idag människa!!:-) Grabbarna Larsson/Andersson är klara med taket, så nu återstår det bara panela väggar och måla. Vilket ska utföras av töserna Bruset/Omsdotter under nästa vecka!:-) *Thumbs up*
Har varit på shoppingtur med R-M till Kupolen där lite smått & gott konsumerades.
Snart ska jag ladda för 2,5 st pälsvårdande...
//

Av djurenojag - 6 augusti 2013 08:34

Känns helt befängt att de man göder försöker ta livet av en. Långsamt. Plågsamt;-) Klart jag inte ångrar mina vovvar en sekund. Det är mitt val och valet är en stor del av mig och den jag är. MEN - mellan 03.00 och 05.30 så är ligan tämligen billiga!!!;-P Det ylas, skälls, leks och krafsas på dörren. Minstingen vill ut och kissa. Mellan(mjölken) vill inte alls gå ut-hellre leka, och gamlingen i gänget tycker hel processen är jobbig och studsar jojo i sängen. Lite halvsvårt att klona sig och försöka tillfredsställa dem alla samtidigt.
När klockan slår 8 och jag tycker det är legitimt att starta dagen, ja då ligger de tre utslagna och vill bara sova.
Men in the long run så vet jag ju innerst inne att det är sååå värt alla gråa hårstrån - bara jag överlever!
<3

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards