Djuren och Jag

Alla inlägg under augusti 2013

Av djurenojag - 3 augusti 2013 08:48

Finns det något som är härligare än att kunna öppna dörren i arla morgonstund och värmen slår emot en? Man tar en kaffekopp och går ut och sätter sig, och gör lite som Ernst: " känner in rummet".
Igår blev det Black rock på Grand med renfilè och jisses så gott det smakade!! Följde med Goms hem en stund då sexligan tillbringat tiden där. Tänk att hela huset stod kvar och inga möbler uppätna:-) Bäst av allt - lillknodden sov till 06:11 imorse!!!:-) Snacka om sovmorgon big time!!!;-D

Då väderförståsigpåarna utlovat runt 30 grader idag, kommer det inte bli många knop...Läst 3 böcker på 2 dagar och nu har jag bara en oläst kvar. Eftersom jag blir dörastlös av att bara ligga i solen, är det perfekt att läsa...Tiden går fort då, känns det som.
Mannen ska upp i luften igen...Börjar vänja mig och sitter inte på nålar längre. Men han är snäll och skickar A L L T I D ett sms när han är på marken igen:-)

Pållarna har det så bra det går i värmen. Insmorda, sprayade och paketerade. Bromsarna är inte nådiga mot dem. Ett under att de inte blir galna. Vilket fall så får de vila. Om jag knappt orkar anstränga mig i värmen, så känns det inte helt fair att de ska behöva göra detsamma. Vanligtvis brukar de ha ett till två rejäla tokrace i hagen, då alla tre är leksugna utav sig. Men nu när det varit så varmt, märks det att även de tar det så lugnt det går.
Inväntar delar av sexligan och på min bil. Sen blir det en liten sväng i skuggig skog.
//

Av djurenojag - 1 augusti 2013 09:52

Idag står pälsvård på schemat, för både jyckar och matte (som just nu har värsta gorillabenen). Husse ska äntligen få ta sina sista lågflygslektioner.
Jag har för motto att aldrig ångra val jag gjort i livet, eftersom de ändå inte kan ändras såhär i efterhand.
Men OM jag nu hade kunnat få ändra på något, så önskar jag att jag aldrig blivit flygrädd. Skulle också ha tjatat mig till skolad ridning i yngre ålder. Hade tyvärr en mamma som var ofantligt hästrädd:-/ Hade velat börja med nyckelharpa vid sidan av fiolspelandet, samt tagit roadracinglicensen jag en gång i tiden hade möjlighet till.
Visst är det så, att det aldrig är försent att börja, men det är svårare att "lära gamla hundar att sitta", att bli BRA på det man önskar man kunde bli riktigt bra på!!
Just nu letar jag efter någon som kan stämma nyckelharpa, så vet ni någon som kan tänkas hjälpa mig, vore det fantastiskt!
//

Av djurenojag - 1 augusti 2013 08:52

Av djurenojag - 1 augusti 2013 08:40

Det lilla spektaklet och jag är verkligen i n t e synkade än, trots att jag haft djupa samtal om att det är semester!!! Han är jätteduktig på att säga till när han vill ut och rasta - klockan 03.40 Tar in honom och försöker kasta mig i sängen. Tar ca 15 min, sen ylas det vid dörren, för då är det daga för nr2.....
Kastar mig i sängen - måste sova....Då ska det busas med allt som låter, skälla, jaga katten, döda alla skor etc. Somnar om till sist och kliver upp vid 7.30 Gissa vem som sover livlöst!!!?!?
Så om ni undrar vad jag gör på min semester, så är det att ta tillvara alla stunder som går, för att få sova. Den vakna tiden hinkar jag kaffe;-)
Men ack så det är värt det!! Min treliga är super!<3

[Bild]

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards