Djuren och Jag

Alla inlägg under september 2013

Av djurenojag - 22 september 2013 20:49

Imorgon är alltså natten längre än dagen:-/ Tur att man är så konstant trött då!:-P Även om det tog emot, så blev det en ridtur.....och tårta!!! D snubblade i diket och gick ner på knä - och jag trillade av såklart! Haha. Nej, gjorde inte alls illa mig.
Blev en fika i höstsolen hos Goms också<3
Annars har jag mest legat och kurat under filten på sofflocket och somnat/vaknat stup i ett.
Hanna kom naturligtvis på var plastbiten Atli svalt kom ifrån. För ca 2v sedan när jag skurade golven, så gick moppurvridhållaren sönder på skurhinken. Plastbiten kom därifrån!! Så då vet vi ju att det ialla fall inte är nåt han bitit sönder och har mer i magen. Han har förmodligen tagit den för att gnaga på och "råkat" svälja. Är ialla fall min teori:-)
Åver änd aout!
//

Av djurenojag - 22 september 2013 09:49

Känner mig lite som på jobbet, fast hemma. Frukost med kaffe och fincrisp:-)
Ingen av mina hundar har varit sakätare någonsin, så jag har egentligen aldrig behövt oroa mig, eller passa dem...Dock har Atli lite oroväckande ätit massor av gräs och kräkts någon gång nu och då senaste 1,5 veckan. Dock piggelin och aptit.
Imorse kom detta upp!!!!!!!!

En plastbit som jag INTE har den blekaste aning var den kan komma ifrån. Ca 2x3cm stor!!!! Helt galet! Nu börjar detektivarbetet, vad tusan är det?!!?? Undrar hur länge det där skvalpat runt i magsäcken?! Hoppas det inte finns mer:-) Hur var det nu? Bagarns barn????? :-/

Skum förkylning det här. Idag mår jag bättre än igår. Halsondan består...
7 väderappar på mobilen. Ingen visar på regn. Det regnar. Inte mycket, men ändå...
Ha en bra söndag!
//

Av djurenojag - 21 september 2013 21:00

Så känner jag mig. Som en sjuk en. Jätteynklig. Ont i precis hela kroppen, ont i halsen och fryyyyyyser! Ibland kan det vara väderomslaget och fibron som spökar, men just nu känns det mer som en brakförkylning på g:-( Har inte Tid!! Lust!! Ork!!
Portersteken blev dock lyckad och god.
Nu ska det beställas silikon till min stackars ömfotade Herr Röd. Hans framtassars sulor behöver avlastning. Så en skoperiod blir nog bra, sen får jag hoppas på snö och mjukt underlag.
Ikväll sprang hästarna upp till lösdriften när jag kom med kvällshöet - så nu har de lärt sig;-)

Tösen som äter Fibergi med h e l a huvudet!
//

Av djurenojag - 21 september 2013 10:54

En ljuvlig morgonpromis med sexligan och R-M är avklarad. Behöver jag verkligen nämna hur hundarna ser ut? Inte skitiga i den bemärkelsen, men de skulle absolut platsa i krig, välkamouflerade så det förslår, med kvistar, barr och löv!!!:-D
Skulle klippt hästarna idag, men läste precis en bra artikel om varför det i n t e ska göras, och det låter ju egentligen hur självklart som helst...
Rider istället!:-D
Vuxenpoängen samlas också flitigt då fransyskan är upptinad från frysen och det ska lagas Porterstek till kvällen! Men pilla mig lite i naveln ska nog också hinnas med:-)
Var bara 1,5 grad imorse, men nu tittar solen fram, så blir nog en fin hösthelg. Den sista som Pjakkur får njuta av utelivet?
Ha en fin helg!!
//

...

Av djurenojag - 20 september 2013 07:00

Freeeeedag!!! Kallt! Ogillar kyla! Trött!! Snart heeeelg!!
En helg stundar som är utan planer och kommer att tas som den kommer. Skönt!
Eller är det en plan att äta praliner, pilla mig i naveln och elda i kaminen?:-)

Av djurenojag - 19 september 2013 08:24

Pysseldag idag. Ska försöka få ordning på vardagsrummet efter att storsoffan åkte ut häromdagen. ALDRIG mer en tygsoffa i ett djurhem där de faktiskt får vara i soffan. In kom en skinnsoffegrupp istället:-) Så nöjd!! Nöjd med att jag red igårkväll på en tempofylld sväng. Sen promis i skogen med husse och ligan. Tog med mig en svamppåse, men det hann ju bli mörkt, så fokus hamnade på att sätta fötterna rätt.
Sover ALLTID uruselt natten i n n a n fullmåne, och så även denna gång. Får vara lite effektiv, så jag hinner med en PN i eftermiddag. Misstänker att det finns en missemurr som är överlycklig att inte vara ensam hela dagen. Har verkligen blivit en omställning för honom och han viker inte från min sida när jag väl är hemma. Ikväll blir det garanterat lite firande av H som fyller år idag! Grattis fröken B!
Sparka igång dagen då! Börjar med ligan!<3
//

Av djurenojag - 17 september 2013 06:28

Ve och fasa, nu är det redan mörkt på mornarna när man kliver upp. Fort har det gått! Ogillar!! 6 månader innan det vänder mot ljusare tider igen.
Hemska tanke!
Dags att dra på sig ansiktet...
//

Av djurenojag - 16 september 2013 20:31

Husse, jag & co åkte till Ormhälla för en promenad. Ja, det första man kliver i när man sätter foten ur bilen var en s t o r björnskit! Bestämde oss för att sicksacka i skogen men inte vara alltför långt ifrån bilen. Ser då var BrumBrum har gått fram. STORA tassavtryck....och färska!!
Vi slapp ialla fall störa, och bra var väl det, då vi båda glömt mobiltelefonerna hemma.
Känner mig inte sämre än sist, men fryser, fryser, fryser. Dags att plocka fram raggarsockorna(!) tror jag bestämt!!
//

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards