Djuren och Jag

Alla inlägg under september 2013

Av djurenojag - 8 september 2013 17:09

Yes box!! Bilen städad, lösdriften K L A R!! Ridning står på tur och kvällen ska ägnas åt pizzagoffa med maken och pälsvårdande:-)
Andra halvan är i Mora med FFK och borde väl komma hemflygande lagom till pizzatajm:-)?
I veckan blir jag gräsänka igen. Kul för honom att slippa gulingarnas återtågande. Jag uppskattar att få vara ensam emellanåt, speciellt då han inte reser lika mycket i jobbet längre, men samtidigt så uppskattar jag minst lika mycket allt vi gör tillsammans. Har ju valt att leva med varandra för att vi trivs i varandras sällskap<3
Oj, kom lite ifrån dagens göromål. Hänga ut lite tvätt innan ridning var det!!

Kjolen på plats!! High five till H och mig!!!:-D

Av djurenojag - 8 september 2013 10:10

Färdigtankad! Magen fylld med kaffe! Pälsvård var det visst!:-) Och rida... Och njuta av solen. Värme gör gott för min gamla utslitna värkande kropp...Bilen skulle verkligen behöva saneras grundligt-skulle nog kunna åka fast för sanitär olägenhet!! Blöta träskmonster i bil = sen kan ni lista ut odören;-P
Pjakkur var ute h e l a dagen igår. Kom hem när sexligan däckat på gräsmattan:-) Han får en utedag idag också. Lyckliga missen. Så här somnade han igår<3

Av djurenojag - 7 september 2013 08:27

Inget buller, dimmigt. Som att simma i ett mjölkpaket. Ledig. Kissens utegångsförbud upphörde tillfälligt idag och jag tror lyckan blev total hos buspojken. Under en veckas tid har vi givit hästarna (havrefritt) proteintillskott och jäklar i min låda - det fungerar!!! Hängbukarna är liksom redan på väg bort och på ridturen hade de raketbränsle i rövarna!!:-D
Yay!!! *Tumme upp*
Det var ju en hel djungel att leta efter proteinkraftfoder som skulle PASSA just våra, men ser ut som vi slog huvudet på spiken.
Hundarna ska få sig en genomgång i helgen. Alla med beardisar vet ju hur det är när vädret är lite lagom fuktigt...
På tal om hundar så hade vi en liten strävhårig dvärgtaxvalp på besök på jobbet! Awww, gissa om jag hade svårt att slita mig från detta glada knytte!! Många pussar blev det och en önskan om att inte ses igen:-)
Nu ska jag hinka lite kaffe och njuta av tystnaden!!
//

[Bild]

Av djurenojag - 6 september 2013 06:48

Känns konstigt att inte blivit väckt av diverse oljud, men verkar ännu som att gulingarna tagit sig en sleep in;-P
Igår överlevde jag dagen, tack vare att jag höll mig hemifrån största delen av dagen. S och D var hos vet.tandläkare och allting såg bra ut! Härligt!!! Sen blev det redig promenad med A och sexligan. Kan meddela att de sussat sött!!<3
När vi kom hem, stoppade jag proppar i öronen och lyckades ta mig en PN, vilket kändes välbehövligt!
För den som missat - så är det FREDAG idag!!!:-) Nästa vecka börjar jag ett nytt schema, vilket betyder LEDIG måndag! Så jag har alltså en långhelg om. sisådär 9-10 timmar!
Dags att flyga iväg till jobbet på en sprängmatta!!;-P
//

[Bild]

Av djurenojag - 3 september 2013 20:53

Jag ljuger inte!! Jag har brummande tinnitus i mina öron!!! 20 minuters tystnad mellan 6 och 20.30 Det är nog svårt att förstå exakt hur mycket vi lider här. Skönt att nån annan fick se när tavlorna rasade ner från väggarna. Satte mig på golvet och bölade som en liten unge som blivit av med sin snuttefilt när maken kom hem. Orkar bara inte...Mina lediga dagar som är heliga är numera en djup plåga!!
Som tur är följde H med på en ritt för en liten stund sedan vilket gjorde gott för själen! Och vi har bara de underbaraste hästarna som fixar galant att sicksacka mellan 5 meters djupa raviner, grävmaskiner, skopor och tjälkrok, sprängmattor och ett hejdundrandes bergsborrande!! Det kan man kalla stabila hästar!!! Helt enormt!!
Nu ska jag ta mitt brummande huvud och slå ner röven i soffan. Synd att inte få njuta av tystnaden när de äntligen tagit kväller!
*Inte bitter, bara jävligt förbannad och uppgiven*

Av djurenojag - 3 september 2013 07:53

Igår var det full fräs på jobbet. Snällmaken stod för middagsmaten eftersom jag var tämligen trött och "hypad" efter dagen. Vi tog en avkopplande promis i skogen med jyckarna som avslut, vilket var bomull för själen:-)
Imorse vaknade jag med panik i kroppen och trodde jag försovit mig!! Klockan var då 05.45, gulingarna igång och jag insåg att det är min lediga dag. Morgonens första sprängning är avklarad och huset stod kvar! Puh!
Undrar vem som ersätter eller kompenserar oss för detta... Vi får ingen post, ingen tidning. Hösilagebal vi sparat till första fodringarna har de vält och haft sönder plasten på. Hästhagen är ommöblerad och pållarnas sällskap i hagen är nu en 8-10 sprängmattor...Vi har fått köpa längre vattenslang för att kunna fylla vatten till hästarna, men snart är det tveksamt om vi ens kan ta oss över med den. Jag väntar på leverans av 150kg hundfoder och börjar inse att jag kommer få bära detta ett par hundra meter - om leveransen ens kommer fram. Annars är det frid och fröjd?.
Krakki och Atli är hyfsat coola i detta kaoset, medans Bangsi tycker det är lite småjobbigt. Katten verkar också ha vant sig, trots att han har utegångsförbud på riktigt i veckorna.
Tror jag ska muntra upp mig själv med ytterligare en kopp java!

Av djurenojag - 1 september 2013 11:32

Jag gillar min nya toarullehållare!

Av djurenojag - 1 september 2013 09:16

September inleds ialla fall med solsken...och snigeldoft!
Sen hade månaden kunnat starta bättre på javafronten.
Laddade kaffebryggaren f ö r s t a gången (trodde jag). Men i koppen var det hett vattten!! Argh! Glömt sätta i filter och skopa i kaffet. Gör om, gör rätt!!
Laddar kaffebryggaren för a n d r a gången. Denna gång med filter och kaffe. Det var jag noga med. Oj vad med kaffe det var på köksbänken när jag kom tillbaka från toabestyr. Just ja, man ska faktiskt sätta kannan under också. Ingen drop stop här inte...
Nu är köket sanerat, kaffe påsatt för t r e d j e gången. Återkommer om jag misslyckades:-D
//

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards