Djuren och Jag

Alla inlägg under oktober 2013

Av djurenojag - 21 oktober 2013 20:51

Efter att jag fick tummen ur, så red jag hela , de tre musketörligan. Även denna gång bevisat att det går att vila i form:-) Duktiga kusar!

Satte ju även på dubbdäck på dem... De har halkat runt tillräckligt i hagen nu.
Vovvarna har fått kvällspromis och pälsvård. Missen värme och kärlek:-)
Mannen? Ja, han fick ju middag;-P
Imorgon är det back to work, så det blir en tidig kväll... Måste ju hinna med att lägga locket på brunnen och sätta luckor för fönstrena...
//

Av djurenojag - 21 oktober 2013 11:45

Och vips så var det måndag igen. Ledig måndag...
Den där inspirationen att göra massor finns inte. Kanske kommer efter en promis med vovvarna?

Nä, det gjorde den inte. Blev snarare bara trött och slö:-/
Sen jag var 19 år, juldagen..drabbades jag av min allra första panikångestattack. Som tur var förstod mina föräldrar vad det var och lugnade mig. Efter den dagen eskalerade det bara och blev mer och mer, oftare och oftare. Och även jag stod inför det klassiska faktumet - att undvika alla tänkbara situationer där det kunde uppstå.
Efter många år så lär man sig hantera det, även om det aldrig är skoj när det inträffar. Mest för att man aldrig vet hur länge det ska hålla i sig. En timme, en dag, en vecka?
För lite drygt tre år sedan föll jag till föga för att ändå prova SSSRI, vilket jag varit emot under hela tiden.
Men oj så jag ångrade mig att jag inte tagit den hjälpen tidigare. Det var som att få livet tillbaka!!!
Idag äter jag fortfarande dessa piller. Får aldrig ångestattacker i den bemärkelsen, men numera får jag kroppsliga symptom när det är dags. Trötthet, brinner i bröstkorgen och illamående. Men jag vet vad det är. Jag lever med det och det oroar mig inte.
Varför berättar jag det här?!
Alla tror att jag avskyr vintern, men så är inte fallet. Vinter kan vara jättemysigt. Men då min ångest alltid varit "mörkerstyrd", dvs har aldrig inträffat under ljusa delen av året... Så förknippar jag ju vinter med mörker och det är mörkret som sådant som jag avskyr!!
That's how it is:-)
Nu ska jag dra ur tummen och ut och rida i solskenet!!! D-vitamin för själen!!:D

Av djurenojag - 19 oktober 2013 18:56

Bajsbilden skulle ju ligga med i förra inlägget, men appen funkar inte alltid som den ska...

Av djurenojag - 19 oktober 2013 18:39

Förmiddagspromisen med hundarna bjöd på så vackert väder. Klarblå himmel, vindstilla och strålande sol. Hundarna höll sig rena.... ända tills Bangsibubben rullade sig i bajs...
Sen var det slut på det roliga!

Början var bra...

[Bild]

Slutet var sämre...


Andra halvan är på bättringsvägen och jag vet inte hur jag mår. Känner mig nog mer sjukare än vad jag är, eller så är det tvärtom. Snor i huvudet, men inte i näsan. Värk i hela kroppen och huvudvärk. Men ska inte klaga, finns alltid de som har de sämre.
Men nu blir det en lugn kväll.
//

Av djurenojag - 19 oktober 2013 10:22

2326 bilder sen 2 januari 2013 och säkert är det mer än 2000 bilder på djuren:-P
Sjukt....:-)

Av djurenojag - 19 oktober 2013 08:12

Yes box...05.55 är senare än 5!!!:-D Hundar har fått rasta och pållar har fått frulle och matten sitt kaffe! - 6 grader och mina fingrar är stelfrusna.
Fjärde dagen med huvudvärk - dags att boka tid hos kiropraktorn tror jag visst bestämt. Idag ska jag sätta på vinterdäck på lilla blå! Dagens big mission!!
Drömde inatt att jag träffade mams igen:-/ Åh vilket kärt återseende det var. Saknar henne fortfarande oändligt mycket trots att det gått så många år. Så fort jag hör ordet cancer, knyter det sig i magen. Jävla vidrig sjukdom det där som bokstavligt talat ä t e r upp nänniskor innifrån:-( Vi kan flyga till månen, men inte bota all cancer.....
Nä, men nu är det lördag. Soligt blir det nog idag. Fram för ljusa, positiva tankar och energi:-)
<3

Av djurenojag - 18 oktober 2013 20:01

Fredagskväll och förkylning är i antågande?! Tur att jag är treledig ifall snoret landar hos mig. Sen toppar vi med lite mensvärk och en sjuk karl.....Behöver jag säga någor mer?
Men, det är freeeedag!!!
Första snön kom inatt och Krakki bara ÄLSKADE det!! Blev en Bambi-på-hal-is-promis imorse innan jobbet. När jag kom hem fick jag med mig A och alla sex på en ljuvlig promis i vintersolen.

Så var de där gulingarna tillbaka. Gissa om jag blev paff när infarten var uppgrävd igen när jag kom hem!!!! Muttrade högt och mycket!!!
Men sen blev det ett låååångt telefonsamtal med bästaste L!! Saknar henne så det gör ont... Var ju liksom "VI" i 10 år, i vått och torrt, dagligen! Till jul ska vi ses och jag längtar redan<3

[Bild]

Nu har hästarna fått kvällsmat. Hussen och jag har avnjutit Pasta con agnello och till det ett ....två glas rött. Vovvar ligger och smaskar.......CENSUR: (griskukar)
:-P
Imorgon tänker jag INTE kliva upp före 05.00 Basta!
Fullmåne inatt....
//

Av djurenojag - 17 oktober 2013 16:58

Trökväder så ända in i bomben. Kom hem från jobbet och såg tre stycken stå i hagen och se ut som de sålt smöret och tappat pengarna. Blundade ett tag och åkte iväg med vovvar, A och "brollorna" till Mor Annas äng för massa bus och spring!!:-)
Sen fick hästarna komma in! Det är nog första gången på tre månader och hade hästar kunnat le, så lovar jag att de hade smilat så mungiporna spruckit!:-) Åh så glada de blev! Så nu ligger en matte och kurar under filten, med GOTT samvete!!!:-)

[Bild]

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards