Djuren och Jag

Alla inlägg under mars 2014

Av djurenojag - 16 mars 2014 08:55

Hur underbart är det inte att sova och vakna upp i egen säng? Till och med lycka att vakna till ylskällande av liten svart:-) Spenderade bara 1,5 dygn på sjukan, men helt klart 1,5 dygn för mycket:-P Känner jag mig som 150 år när man vaknar upp hemma och ska rulla ur sängen, kan jag lätt lägga på 100 år när man ligger där på sal:-/
Nu håller jag tummar att ab infusionen tagit död på basilluskerna och att de I N T E kommer tillbaka!! Ska även knapra ab-piller i ytterligare 20 dagar. Så nä, rädd för vargen är jag inte. Dock för små söta kissemissar:-)
Solen skiner härligt och idag verkar det vara hyfsat vindstilla:-) Synd på skitsnön som kom åter, men det går ju inte att påverka ändå. Ska snart ta en härlig promis med jyckar. De blir ju inte skitiga ialla fall. Har ju både pälsvård och ridförbud ett tag till:-(
Hade tvättat och hängt undan täckbyxor - men de lär åka fram igen. Massa minusgrader. Jag hatar ju att frysa!!
Vill lägga ut ett stort hjärtligt TACK till Brusets och Gomerssons - samt andra halvan för att de hjälpt till stort med logistiken runt alla djur!!!<3 Ni är fantastiska!!
//

Av djurenojag - 13 mars 2014 19:02

Senaste dygnet hade definitivt kunnat vara mer till belåtenhet. Kattbiten på jobbet igår eftermiddag. Till jourmottagningen och fick ab.
Skulle ha njutit av en sovmorgon imorse, men sov uruselt, smärta och huvudvärk.
Först optikerbesök och nya glasögon beställt- sen tillbaka till jourmottagningen och fler sorters ab. Så nu ska det knapras och antagligen skitas massor:-/
Mår verkligen inget prima idag, så nog har jag en pågående infektion allt:-(
Kan dock inte skylla på elak katt - den var i ett yrvaket uppvaknande ur vätskenarkos...

Av djurenojag - 9 mars 2014 19:27

Lika fort som helgen kom, lika fort har den gått och snart är den slut. Det enda jag längtat efter hela tiden, är att få sova. Igårkväll bestämde jag mig: imorse skulle jag sova - med gott samvete!! Men som vanligt så blir det aldrig som man tänkt sig. 03.45 ville liten svart ut och rasta. Gissa hur lätt det var att somna om:-/ Nu kommer jag gå och längta tills nästa helg, så jag får göra ett nytt försök.
Andra halvan har årsmöte med flygklubben och jag sitter här och orkar inte hitta på något att äta. Latmasken som aldrig försvann av avmaskningen?
Ojojoj. Sanerade tomten från hundbajs... Det som göms i snö...:-O Men nu är gräsmattan inte ett tickande minfält längre!
Ok då, det får bli två kokta ägg till Farmen:-)
//

Av djurenojag - 7 mars 2014 21:31

Hatten har blåst bort. Hästarna jagar sina höstrån i hagen, äldsta vovven fått lite lugnande, vinden viner runt husknuten och jag har vin i glaset;-P
Och inte att förglömma: Det är FREEEEDAG!!!:-) Klockan har passerat 21 och jag är fortfarande vaken! Det är minsann imponerande!!
Lyckades sno åt mig en timmes komp idag och hann med en något sånär ljus promis med jyckar i vinddraget.

Snart ska jag dock äntra sängen. Tänk att det första jag längtar efter när jag vaknar på morgonen - är att det ska bli kväll så jag får gå och sova igen. ZZZzzZzzzzZzzZZZ!!!
//

Av djurenojag - 6 mars 2014 18:37

Nu jäklar!! Nu är det dags. Idag var det slut på hästarnas sötebrödsdagar. Hängbuksmagar ska ridas bort och muskler ska byggas. Står inte på, så är det lagom ljust för ridning efter jobbet också. Har varit mycket på jobbet, så har slutit mina ögon vid 21-tiden på kvällarna och överlåtit "marktjänsten" åt karln:-)
Har pälsvårdat den lilla ligan också. Välbehövligt och totalt osynligt efter promis och bus i trädgården! Otacksamt så det förslår, kan jag meddela.
Imorgon SKA jag beställa tid hos optikern. Behöver NYA glasögon!!
Det här duger inte - nu ska jag kasta ner mig själv i ett hett bad!!:-)
//

Förkärlek för rumpor?!:-)

Av djurenojag - 3 mars 2014 20:59

Lediga måndagar ett minne blott;-) Men hur gött som helst att komma hem vid lunchtid. Tog hundarna på en rejäl promenad i skogen och gjorde ett tappert försök till att hitta vårtecken. Nja, lite för mycket vinter kvar här för att finna den där vårkänslan. Hästarna har aldrig haft så här lång vila som de haft nu, men det står inte på så ska det bli ordentlig igångsättning. Tror inte de lidit nämnvärt och de har verkligen sina busryck och tokrace i hagen om dagarna. Och om nu inte de egentligen behövt vilan - så har j a g behövt den! Även hundarnas träning har legat på sparlåga, men igår var det j a g som fick med mig R-M och hela ligan till klubben. Bangsi ska få lite break ifrån rallyn och kanske vi roar oss med lite agility bara för att...Atli ska jag försöka starta nybörjarklass med i vår och Krakki tränas med grunderna. Han är just nu i värsta slyngelåldern och hormonerna sprutar ut genom öronen:-) Skam den som ger sig!! :-)
Nu är det ialla fall matten som behöver lite sömn! Blir alltid infernaliskt trött den här tiden på året...

Av djurenojag - 2 mars 2014 09:19

Det är ta mig tusan skitjobbigt att åka Vasaloppet. Så nu plockar jag av mig skidorna, hinkar lite java och gör mig redo för en promis med doggsen istället:-)
I eftermiddag tar gräsänkatiden slut och nu ska han komma hem och rubba min existens igen;-D
Fisvintern verkar kvarstå. För varmt för vinterkläder. För kallt för vårkläder och konstant blöt....Aldrig är man nöjd. Fast inte skulle det skada om solen kunde påvisa att den fortfarande finns?:-)
//

Av djurenojag - 1 mars 2014 10:14

Sådär... Semestern har lidit mot sitt slut. Veckan har passerat i en rungande fart och nästa vecka börjar allvaret igen. Har hunnit med att ge både huset och mig själv en "uppdatering" och hundarna har fått vara mycket med matte inkl. pälsvård, dikesbad och bajsrullning;-P
Igår föll man väl för trycket och hamnade på Folkets hus... Say no more....
Avslutades trevligt med "Pellesbesök". Snålblåst och snöblandat slask bjöd nattatimmarna på och jag gick och lade mig med raggsockor på:-) Hundarna var dåliga på att hålla mig varm i sängen.
Har kommit någon cm blötsnö, så nu ska vi ut och skaffa snöklutor!!:-)

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards