Djuren och Jag

Alla inlägg under november 2014

Av djurenojag - 15 november 2014 08:04

Jag har världens snällaste jyckar... not! Väcker matte alldeles på tok för tidigt - bara för att de kan! När matten klivit upp - ja då somnar ligan om. Tungt!
Har nästan tömt hela kaffepannan i väntan på att de ska kvickna till, men icke då! Pållarna sover också fortfarande. Solidaritet på hög nivå - NOT!

Av djurenojag - 14 november 2014 16:47

Det är ju semester att jobba!
Gått i ett sedan uppstigning 7:15. Helt slut, men nu är jag inne igen. Katten på magen, brasa i kaminen. Glaset Ripasso upphällt, hundar rastade. Bara inväntar fredagspizzan och mannen i huset<3
Vallningen var lika roligt idag också! Fick prova på att både fösa och driva med Ewa's wc Birk! Herrejäklar vad svårt, men vilken fantastiskt duktig hun hon har. Jobbade helt galet bra när en annan gav typ tusen signaler samtidigt. Shit vad svårt det är, men det är lika kul som svårt. Atli var duktig också! Han har det i sig - matten har det definitivt i n t e... men ska lära sig.
Min KalleBakom är en klippa och minst lika älskad som de andra fyrfotade!!

Av djurenojag - 14 november 2014 08:43

Tillbax på fulltid på jobbä och min vecka avslutades med en äkta mastodontdag på 9,5h non-stop...Händelserik på alla sätt och adrenalinet i kroppen fick sättas på prov:-) Handen sitter kvar och egentligen bara igårkväll/inatt jag hatat den... Så snart så:-)
Hösten och skitvädret verkar vara här för att stanna. Har aldrig längtat så mycket efter minusgrader som nu.
Idag är det fredag och min L E D I G A dag! Ska försöka hinna med massor och sen står vallning på
schemat! Är spänd på hur Atli tar det idag!:-) De är alla friska från magsjukan, även om det tog ett tag. Skönt är det ialla fall och tror ligan tycker detsamma!
Kom hem i onsdagskväll, slängde mig på sofflocket och blev lätt irriterad på BH'n som skavde så förbaskat. Men si, då upptäckte jag...

Det som göms i..... Kommer fram ur B'n.... En uppvärmd CRP som aldrig blev förbrukad;-P
Så kan det gå. BH'n behöver således inte kastas:-)
Dags att ta tag i dagen! Ut i leran och regnet...Yay!!!

Av djurenojag - 8 november 2014 10:42

Den härliga känslan som infinner sig när hästar, hundar och alla morgonmåstesysslor är avklarade.
Snart brunch!!
Den lilla snön vi fick är strax ett minne blott och gråskalan är tillbaka.
Lördag!
Ska försöka få lite ordning på hemmet, som har förfallit sedan augusti:-/ Nästa vecka går jag upp på fulltid på jobbet och håller allt som går att hålla, att handen är med mig!
Magsjukan hos hundarna är....svajande. Bra, men ändå inte. Jäkla segdraget skit!! Tur de är piggelina ialla fall och mattorna har klarat sig i två dygn nu:-D
Ska stressa på andra halvan nu - BRUNCH!!
//

[Bild]

Av djurenojag - 7 november 2014 20:07

Fredag och första snön kom inatt. Tyvärr kommer den försvinna inom kort igen. Typiskt! Vill inte ha mer regn nu!!!
Hundarnas magar är inte bra än, men *peppar peppar* har de lyckats hålla sig till promenader och trädgården. Däremot verkar matten ha blivit smittad, som bodde på toa mellan 05.00-11.00 i förmiddags:-/.
Tänker inte berätta att jag har s k i t o n t i handen idag. Blev nog lite mycket igår på jobbet. Nåja! Härdas ska man!!
Lugnt här på Skeppisvägen. Längtar redan tills man får gå och sova;-D

Av djurenojag - 5 november 2014 19:16

Magsjuka hundar. Kyligt! Brasa i kaminen. Mätt. Belåten. Inte fått hälften gjort av det som behövde göras idag. Nu tar jag kväller. Fint Så!:-)

Av djurenojag - 4 november 2014 08:01

Nu är jag less, led, trött, sur och allmänt hatiskt mot regn och lera! Plockat gula kantareller den 3/11 känns ju inte helt okej liksom!! Inte ens djuren verkar uppskatta det här vädret längre. Hört att vi ska få snö senare i veckan, men var är tjälen?!?!! Vill ha tjäle i backen!!!
Igårkväll hade jag min första "panikångestattack" sedan fyra år tillbaka!:-/ Hoppas innerligt att det var en engångsföreteelse, för jag vill minsann inte att ha den på besök igen! Otrevligheter!!
Fr o m nästa vecka ska jag försöka gå upp på fulltid på jobbet igen. Handen blir liksom inte bättre eller sämre av vare sig det ena eller andra, så nu kör vi - handen och jag!!
Idag jobbar jag em-pass och kör bissingar:-) Så snart ska vovvar få komma ut och pållefix. Tänkte försöka hinna torka till mellan det och jobbet.
Önskar alla en bra dag trots de olika variationerna av gråa nyanser!
//

Av djurenojag - 1 november 2014 09:57

Pållar har fått sitt och kvällsnäten fixde. Nytt vatten och doggsen promenixade. Det regnar isbitar och lera så långt ögat når. Kaffe intaget och tvätten hängd. Andra halvan? Jotack, den sover fortfarande:-O

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards