Djuren och Jag

Alla inlägg under december 2014

Av djurenojag - 14 december 2014 19:25

Och var kom den här vinden ifrån?!? Har en beardis på magen som inte gillar när saker blåser omkring utanför... Parabolen dansar go-go så se på TV är lönlöst!
För övrigt går inte den här helgen till historien som än utav de bättre:-/
Man kan inte lyckas jämt, och det blir en tidig kväll...

Av djurenojag - 13 december 2014 11:34

Den där obetalbara känslan när man i tyst och stilla skog varit ut och traskat milen med vovvar - och sen komma in i värmen och kasta sig under filten!!
Nu ska vi vila och ladda batterier inför pälsvårdande.

Av djurenojag - 11 december 2014 14:56

Och vem jag ska "tacka" vet jag inte!
Magsjukan knackade på dörren inatt. Kul jul!:-( Har legat i fosterställning tills nyss, men ska försöka få i mig lite avslagen Cola nu. Om nu den huskuren fungerar återstå att se.
Och som plåster på såren, så har jag pratat med AFA för jag vet inte vilken gång i ordningen. Fått en utbetalning från dem, och har väntat på att höra ifrån dem sedan den 6:e oktober. Jomen så att.... De måste göra en NY medicinsk bedömning inför varje utbetalning, så vem vet......
Förbannad är b a r a förnamnet!! Jag "friskskrev" mig ju själv från 50% sjukskrivning två månader tidigare... Så de få slantarna som jag kan få ut är väl inget att bråka om. Så är det. Man har helt enkelt inte råd att vara sjuk, så inte konstigt att statistiken ser bra ut och att vi helt plötsligt har blivit ett så "friskt" folk!! Men att min hand sen aldrig verkar bli bra...Ja, det lär jag väl vara den ende som får lida över. Suck är bara förnamnet!:-/
Nä, dorsalläge igen...
//

Av djurenojag - 10 december 2014 18:52

Efter mitt besök i Falun, lång hundpromis och lite pållefix (H fixade det mesta) har jag faktiskt legat på sofflocket, pillat mig i naveln och ätit...ja, nu blev det inte praliner, men sura nappar;-)
Återigen ett nytt gjutet handledsskydd (typ gipssubstitut). Efter nyår ska jag få göra neurografi och träffa nån handspecialist och så får vi se. Ev. kan mer inflammatorisk vävnad behöva tas bort...Helt enkelt en evighetshistoria. Jag tyckte de skulle kapa bort handen, men tydligen är fantomsmärtor inte att leka med heller, så den får väl sitta kvar då!
Busväder idag! Ruggigt! Blåsigt! Blött! Snöigt!

Av djurenojag - 10 december 2014 06:58

Om det mot förmodan är någon som skulle sakna mig vad tiden lider - ja, då har jag och mina fyrfotade bara blåst bort. Ja, ni vet lite sådär som i Trollkarlen från Oz. Har dock haft en beardis på ryggen som stabilt tryckt ner mig i madrassen under natten. Ska bli intressant att se när det ljusnar om pållar blåst bort. Annars kan jag garantera att de får bokstavligt talat j a g a sin frukost.
Strax beger jag mig mot Falun och besök hos Ortopeden/arbetsterapeuten....igen. Ska det aldrig ta slut liksom?!
Önskar alla en bra dag. Och ni, håll i hatten!!:-D

Av djurenojag - 8 december 2014 16:54

Ha, change of plans...Inte mycket till soffläge eller pralinätande idag inte. Får skjuta det på framtiden. Efter gårdagens regnrusk så förvandlades hemmet till något som liknade ett träsk. Så idag har det Klorinskurats som besatt! Tvättmaskinen har gått varm och stallkläderna har nu fått en färg;-) Till och med katten kastades ut en stund så jag fick vädra under städningen. Vet ju inte hur det blir med handen på onsdag, så lika bra att kämpa på med måstena fram tills dess.
Nu är ljusen tända och jag tänker faktiskt ta kväll. Lite mat som saknas bara.
En effektiv dag helt enkelt. Måtte nederbörden på onsdag komma som snö istället för regn. Mina hundar MÅSTE få sig ett bad innan jul!!!

Av djurenojag - 7 december 2014 18:18

Yepp, ishalka imorse på väg till ridkursen. I en brant backe blev vi ståendes och kom ingenstans. Lastade ur hästarna och var på väg att promenera med dem, när vi "blonda" kommer på att vi har två dubbade fyrhjulsdrivna!! Naturligtvis sadlade och tränsade vi och red till kursandet!! Maken kom senare med sin lite tyngre 4x4 och fixade så både hästar, transport och bil kom hem i säkert förvar!<3
Vilket jobb Hanna har gjort med Ivar under det här året!!! Bättre avslutning på sista lektion för året kunde de inte få. Ivar TRAVADE sina första steg!!! Hero!!! Underbart!!!
Att han sen går raka vägen in i transporten är också underbart. Idag tog det nog en hel minut att lasta. Vi har världens bästa flock!!!!
När jag ändå var genomblöt efter hemkomst tog jag en timmes hundpromenad:-) Nu har hussen köpt riktigt goda tuggben till ligan som nöjt ligger och gnager. Katten har fått en godisbit även han och nu kastat omkull sig på min värkande mensmage. Hästarna har fått massa kvällsmat i lösdriften och vi är mätta efter hemmagjorda pannbiffar och potatis.
Nu tänker jag stanna i dorsalläget, höra vinden vina och på riktigt njuta av stugvärmen.

Av djurenojag - 7 december 2014 07:37

Fullmånenatt. Behövs det sägas mer? Sovit som en kratta. -7 vid sänggående, +2 vid uppstigning:-/ Kan den där väderguden ta och bestämma sig, eller?
Strax packa transport och iväg mot ridkurs! Imorgon ska jag ha S E M E S T E R på riktigt. Ligga på soffan och käka praliner och pilla mig i naveln.;-P

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards