Djuren och Jag

Alla inlägg den 29 juni 2011

Av djurenojag - 29 juni 2011 23:28

Japp, så har jag återigen bloggat i huvudet flera dagar i rad, men inte tagit mig själv i kragen och kommit till skott. Men nu när jag äntligen sitter här så är det mesta som bortblåst....

Härliga sommar! Vill ha sånt här väder 365 dagar om året. Okej då, 364 dagar och en dag regn! Igår blev det långrunda barbacka med bad och pållar, och ikväll blev det lite lugnare rundor, för att bli av med eventuell träningsvärk. Såklart så svängde vi förbi Gomersson´s för vovvebad och matten hade tur och blev bjuden på mumsigt fika!!:-)

Annars så har jag mest slitit hund med ved. Snart är knappa 30 kubikmeter ved travad inom loppet av två veckor. Tror lätt att jag skulle vinna ett VM i vedstapling!

Sen blev det renovering och målning av stalldörrarna...och en massa annat. När man har hus är man aldrig sysslolös:-D Älskar att få jobba med kroppen, och framför allt att klara allting själv! Envisare än en åsna - det är jag det, i ett nötskal!:-) Rådjuren (En hind med TRE kid) har lyckats spränga stängslet i hästhagen på ett antal ställen, vilket är fixat.....å helt klart värt det. Tycker det är härligt att få se dem flera gånger varje dag och se att alla kiden lever, växer och frodas.


  Mys med brorsan i solsängen!


Åh så ljuvligt att få svalka sig!

    Simskola?!


  Skeppis största vattenskål?! :-)


My predator!! Håller stenkoll på sitt senaste byte.....ja, det som var kvar. Ett mushuvud som knastrade fint mellan tänderna:-/ 



Imorgonbitti är det rallyträning igen:-) Har kört hemma med Bangsi ikväll och då går det hur bra som helst. Är verkligen dösugen på att klara 3 ggr lättklass, så vi får flytta upp till fortsättning och s l i p p a koppel!! Hatar det där kopplet som bara är i vägen och stör.

Och nej.....Jag lever inte f ö r mina djur -  jag lever m e d mina djur!

//

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards