Djuren och Jag

Alla inlägg under januari 2013

Av djurenojag - 31 januari 2013 20:17

Var och hämtade ut min stora kärlek - Bugatti bikerbootsen jag dreglat över så länge!! Sliter upp kartongen - SNYYYYGGGGA.....Men va faaaan!!! Står stl 37 på kartongen och i kartongen ligger bootsen med stl 40!!!!!!!!!!
* arg som ett bi.....geting....en hel getingsvärm*
Nu ska jag halka runt på en hundpromis- med min tur bryter jag väl både ben och lårbenshalsar;-P
//

Av djurenojag - 31 januari 2013 08:24

På mina lediga dagar är det så mycket jag VILL hinna med och saker som MÅSTE bli utförda....Så snart dags att börja ta itu med dem. Bara EN kopp kaffe och ett prov till att plugga på.
Tre lyckliga musketörer ska strax få komma ut, men tror de sover gott än så länge. 2 nätter inne på en månad:-) Vovvar ska få sig en omgång - ja i pälsvård och promenad alltså. 600 kg hösilage ska "spelas" upp i hagen. Lite pappersgöra som skulle varit gjort redan och några telefonsamtal.
Sen röja upp på kontoret! Vet inte vem jag ska skylla på att det blir så rörigt där:-D
IDAG har mina Bugatti bikerboots kommit!!!!! Måste hinna hämta ut!!!!!<3<3<3
Hmm, kaffet kallnar.....
//

Av djurenojag - 29 januari 2013 20:49

Äntligen har jag faktiskt kommit igång med pluggandet!! Har nog suttit 5-6 timmar totalt idag! Anestesi/anestesiapparater, röntgen och hur röntgen fungerar samt alla enheter har stått på dagens schema:-) Tog en break och gick i skogen med vovvarna. Ganska mycket snö kvar att pulsa runt i, så vi var ganska trötta alla tre när vi kom hem igen!
Fy f_n vad tråkigt det är att storhandla! Står nog överst på min vidrigaste-sysslor-lista, men hack i häl kommer att plocka ur diskmaskinen;-P
Nu kan vi ialla fall laga mat ett par dar till:-D
Busväder & jobb imorgon. Förkylningen har tagit om, men lite Alvedon och Nezeril menthol fixar det mesta. Vovvarna ska få vara hos A och pojkarna!<3

Av djurenojag - 28 januari 2013 19:02

Trodde jag skulle vara dösliten idag, men faktum är att jag känt mig riktigt pigg:-) Fast nu känns ju en tiotimmars arbetsdag...Ruggigt väder imorse. Både vovvar och jag höll på att blåsa bort. Trist med töväder!
Idag kom fakturan- 3000 pix för att skriva tentan somman dessutom kommer att kugga på:-((((( ÅÅÅÅååånnngeeeest!!!
Nä, fram med radiologiboken och en burk....

Av djurenojag - 27 januari 2013 20:16

Så var det söndag igen!! Ridkurs har stått på helgens schema och herr Röd visade en bra sida idag, medans fröken Svart gjorde det motsatta. Nåväl, alltid kul med kurs och få lite ny inspiration för att inte fastna i samma spår:-D Älskar mina "batterisulor"!!! Har inte frusit alls, tack vare uppvärmda fossingar! Lär vara lite halvsleten imorgon;-) Hussen har pysslat om vovvarna bra:-)
Snart närmar vi oss februari och det blir faktiskt ljusare och ljusare på kvällarna! Gud vad jag längtar efter en varm sommarkväll!!!:-)
Hm, undrar hur många gånger jag sagt att jag MÅSTE ta tag i pluggandet?!????? Jag MÅSTE VERKLIGEN!!!!! Imorgon- jag lovar:-)
GRATTIS till R-M och Samo som blev godkända i officiell rallylydnadstävling idag!!!!!!! <3 Hoppas att de snart får kasta kopplet! Jag ska med och tävla med Bangsi om två veckor- så dags att träna lite med honom också!! Mycket som står på den viktiga to-do-listan......Dumt att ta itu med allt på samma gång, då har man ju ingenting skjuta upp på framtiden;-D
Men först sova, sova, säng, säng, säng......

Av djurenojag - 26 januari 2013 09:44

Trots att det inte är så kallt, så är luften så fuktig att det känns ännu kallare än innan. Blåsten gör sitt till också. Igår em på jobbet så dök allt vad internet, datorer, servrar och telefoner heter. Tydligen en avgrävd fiberkabel i Borlänge... Inte plättlätt att försöka rodda utan att ha den minsta koll på nåt. Men vi fixade det!!! Snart kan inte mer gå på tok, för vi har nog upplevt det mesta strulet som tänkas kan.
Ska snyta ur allt snor i huvudet. Tanka kaffemagen och fixa iordning för ridkurs...Alla de tre feta musketörerna ska med!! Hade T varit liiiite mindre hade jag kunnat lasta in henne i bilen och de andra i transporten. Men nu är så inte fallet, så det blir till att köra två vändor - skönt att det inte är så långt att åka:-D

Om en bunt hjärnceller dör varje gång man nyser, så kan jag låta meddela att det bara finns max 1/2 cell kvar här;-P
På dagen då!!!:-)
//"

Av djurenojag - 24 januari 2013 21:36

Japp, nu har även jag blivit stolt ägare till en padda... Och yes, den blev alldeles jättegrön:-)
Dagen har varit bra, om än snorig men mycket uppvaktad- man kunde nästan tro att jag fyllde ung och jämnt!!:-P Ska lägga upp bilder på alla j ä t t e f i n a presenter till helgen, men först måste jag lyckas städa och och ordna upp allt på "paddis". TACK, från hjärtat!!!<3
Ska knarka lite Alvedon och Nezeril, så man är piggelin till imorgonbitti, så strax letar jag upp kudden....
//

Av djurenojag - 24 januari 2013 12:44

Snyta mig sönder och samman eller pälsvårda lillkorven? Pest eller kolera liksom;-) Om en liten stund ska jag kosta på mig en present till mig själv!!!:-) En PADDA!!! :-) Grön ska den vara också;-P
Så i väntan på R-M som måste jobba klart, så får väl det bli pälsvård då...<3

Min bästa bild på lillkorven!

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards