Djuren och Jag

Alla inlägg under maj 2013

Av djurenojag - 20 maj 2013 09:06

Och som vanligt så försvann helgen i ett nafs. Inte blev det nåt fixande med hönshus, ingen pälsvård och ingen ridning...... Istället höll vi på med ved, ved och lite mer ved. Hästarna fick sig alla ett välbehövligt bad och Fröken Svart är ivägkörd för betäckning. Hann med en grillning med hela flocken Goms <3 (ja, nästan hela flocken...barnen var inte med)
Hade måndagsångest igår, även fast jag är ledig idag!:-) Behövde byta dagar, då kollegor ska iväg på kurs. Andra halvan är på kurs hela veckan och i helgen som kommer kör vi hundkurs... Idag SKA jag ha pälsvård på riktigt! Akvariet behöver städas och brev avslutas...
Såg på Nyheterna att endometrios fått lite uppmärksamhet...... Inte en dag för tidigt!:-)
Och tro't eller ej. Sportintresserade famljen (not) tittade faktiskt ett tag på hockeyn, och det var ju skoj att Sverige tog hem VM-guldet! Men dokumentären med Zuckerberg och FB var faktiskt intressantare, så den fick avsluta vår söndagskväll.
Nu ska jag ta och njuta av den här dagen och riktigt vrida ur timmarna av ledighet!
Ha det gott!
//

Av djurenojag - 16 maj 2013 07:59

Så börjar den här veckan lida mot sitt slut. Det går i en rasande fart. Önskar man kunde sakta ner tiden lite emellanåt. Vi har till och med blivit lovade värme:-)
Idag ska Herr Röd få bli fin om sina ankfötter. Den här tiden på året måste han skos/verkas ofta, för att hålla dem så fina det går. Mattes fötter skulle också behöva sig en omgång, men tror jag lämnar det åt mig själv istället för till hovslagaren;-P
I helgen ska jag börja fixa iordning mitt blivande hönshus:-) ( "pullhus" som så fint H kallade det) Haha!
Det är väl dags att börja suga tag i dagen! Mycket jag vill hinna med!
På återseende!
//

Av djurenojag - 14 maj 2013 12:20

ÄNTLIGEN- nu ligger alla papper på lådan, samtidigt som jag är arg som ett bi....nej, geting!!!!
Enligt SJV så ska papper vidimeras av offentlig myndighet (bibliotek, polis, skatteverk, försäkringskassa, arbetsförmedling mm), så på dessa ställen har jag rusat runt som en tok...Tredje gången gillt på polisen får jag till sist ett suckande - Okej, då.
Dessa myndigheter FÅR EJ vidimera längre, utan ska vidimeras av Publicus Notarius (advokat eller jurist)!!!!
Borde inte en statlig myndighet som SJV ha koll på detta???!!????
Men, papprena på lådan!!! Nu är det bara en lååååång väntan kvar och tummar hållna för att de ska godkänna alla mina papper, kurser, intyg mm...
*utmattad.nu*
//

Av djurenojag - 13 maj 2013 22:01

Hinner liksom inte med att skriva inlägg så ofta, hur gärna jag än vill. Och ofta kommer jag på bra saker att skriva när jag är ute i skogen med små eller stora pälssaker, för att helt glömma bort vad det var jag ville skriva när jag väl ska ta mig tid.
Idag har finaste LillKorven haft 1-års kalas minsann! GRATTIS till Qing Gomer & Qing Atli samt alla deras syskon ur Skarnbro's Q-kull!!
Blev kalas hos Goms med paketöppning och Plättbakelser med köttbullar<3
Hingst är bokad till fröken Svart:-)
Mitt blivande hönshus har andra halvan kört hem....
Jadå, jag ÄR djurnörd och har ALLTID varit....Belive me....
Min mamma tyckte inte om mig då jag som 5-åring släppte ut min vandrande pinne...Tror hon fick slänga varenda blomma i huset;-P

Imorgon har jag ledig dag och NATURLIGTVIS ska det bli regn....Men jag tänker inte kliva ur sängen före åtta!!! Kommer inte ihåg när det hände sist!!:-) Ska ligga kvar och kolla på både sju, halvåtta och åttanyheterna!:-)
Alla papper har kommit nu- så imorgon SKA de skickas in inför legitimationen!!!! Snart.....snart.....snart.....hoppas jag:-)
Nu har det svamlats tillräckligt! Om egentligen ingenting.
//

Av djurenojag - 12 maj 2013 18:18

Florerar en krönika/artikel av Mia Skäringer om att ingen är glad jämt eller har det stora feta leendet på läpparna dag ut och dag in.
Visst ligger det nånting i det, för vem sjutton kan skratta jämt?!
MEN - jag kan ärligt påstå att jag varje dag känner lycka och tacksamhet, för allt och ingenting. Bara den där känslan att vara så nöjd - för att jag
valt det. Tänk så många det finns som spenderar månader, år, med att gå omkring och vantrivas. Jag har ju också slösat tid på sånt...
Så därför vet jag att jag valt bra, valt rätt:-)
Och den här obeskrivliga kärleken.....

Av djurenojag - 9 maj 2013 14:43

Idag är det som sagt "söndag", imorgon måndag, men samtidigt fredag:-)
Har suttit ute med nya trimbordet och pälsvårdat de tu lurviga. Härligt!! Snart kommer R-M och vi tar lurvarna och åker upp till flygplatsen för en buspromis. Mannen är redan där och lagar banljus...Ska se till att det blir bad Dammsjön på vägen hem. Äntligen har vi ju fått lite värme!!
Efter jobbet igår svirade jag bara om i all hast och hann med en två timmars ridtur innan regnet kom. Nu kan man nästan se hur grässtråna växer!!:-)

Av djurenojag - 9 maj 2013 14:43

Idag är det som sagt "söndag", imorgon måndag, men samtidigt fredag:-)
Har suttit ute med nya trimbordet och pälsvårdat de tu lurviga. Härligt!! Snart kommer R-M och vi tar lurvarna och åker upp till flygplatsen för en buspromis. Mannen är redan där och lagar banljus...Ska se till att det blir bad Dammsjön på vägen hem. Äntligen har vi ju fått lite värme!!
Efter jobbet igår svirade jag bara om i all hast och hann med en två timmars ridtur innan regnet kom. Nu kan man nästan se hur grässtråna växer!!:-)

Av djurenojag - 8 maj 2013 07:38

Så var det onsdag, som blir fredag och imorgon söndag. På fredag måndag.....öh...:-)
Härligt att vakna upp till normal vårtemperatur och solsken!
Ska snart sätta mig i bilen och brumma till arbetet.....

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards