Djuren och Jag

Alla inlägg under mars 2016

Av djurenojag - 28 mars 2016 09:58

Och vips så var det måndag:-O
Igår var det den årliga "skura kuvösendagen. Så nästa vårdag blir det kaffe i den:-) Älskar min lilla bunker...

Idag straffar det sig. Sjukt ont i handen/armen och nyss fick jag skura golvet också.. Då en påfylld kaffekopp tappades i golvet. Blir så satans less...Snart går jag ut i garaget och sågar av armen på riktigt:-P

En ny kopp kaffe då så jag blir laddad inför hundpromis//

Av djurenojag - 26 mars 2016 16:52

Men solen skiner och då får man passa!!! En underbar dag i de fyrbentas tecken. Det är få saker som gör mig riktigt lycklig... Men djuren vet p r e c i s vad de ska göra<3

Jag har fått höra att jag pysslar med skogsmulleridning. Misstänker starkt att ryktet inte är sagt i en positiv mening, men för mig är det ett stort "?"!! Jag har ridit åtskilliga lektioner och kurser i mina dagar, men har ännu a l d r i g fått lära mig en övning som inte går att utföra i naturen. Ser och känner att hästarna älskar skogen lika mycket som jag!

Trädgården är hundbajssanerad och jag har tagit mig ett varmt och skönt bad!
Ikväll ska vi umgås med våra kära äkta vänner Goms! Tyvärr är deras hundar drabbade av kennelhosta, så brorsorna får stanna hemma.

Igår träffade jag syskonet med fru och syskonbarnen<3 Så det var en liten roadtrip till U-a.

Inser att långhelgen minsann snuvar oss på en timme. Avskyr sommartid. Ser inte alls vitsen med den. Får väl sonika längta tills timmen ges tillbaka. Men visst känner jag mig lurad och kränkt på timmen;-P

Lille katten börjar så smått få rösten tillbaka, även om det fortfarande låter rätt ynkligt.

Gla' Påsk då!! <3

Av djurenojag - 18 mars 2016 21:43

En crazy, galen, sjuk, hysterisk vecka har ÄNTLIGEN lidit mot sitt slut! Har "bara" fått ihop 24 timmars mertid den här månaden... och det är 1,5v kvar:-O
Har drömt absurda drömmar om det mesta. Bästa drömmen var nog min uppfinning jag tog patent på - i sömnen.... Det där som håller ögonen vidöppna trots att man egentligen sover;-)
Hann pussa på mina älskade pållar ikväll, för första gången på fyra dagar. *Kärlek*
Dogsen har hussen tagit hand om, då de är i "karantän"....
Men nu kastar jag upp katten på axeln och valsar till min efterlängtade säng!
ZZzzZzzZZzz
//

Av djurenojag - 15 mars 2016 10:24

Skitsamma hur kallt det blir eller hur mycket snö det kommer. Jag har b e s t ä m t att det är vår = av med strumporna!!!
Från och med nu är endast raggsockor tillåtna, vid behov;-P

Imorgon är det 1 år sedan jag körde huvudet rakt in i betongväggen. Där tänker jag inte hamna igen. Ever! Det är också två år sedan kattbettet i handleden. Mars känns mao inte riktigt som min månad... Men står inte på så kommer april!:-) I år kommer jag inte heller stå med hästskit upp över öronen:-D

Kör em pass på jobbet. Hundarna och jag har varit i skogen och hittat årets första vildsvinsspår. Vet inte när de får smått?!?
Katten har vårkänslor och "pratat" sig hes...Själv har jag hållit tillgodo med "kaffe på bron" till takdropp.
Mot Sherwoo... jobbet...!!
//

Av djurenojag - 11 mars 2016 12:17

När man är svensk och lagom så ska man inte skryta eller tala för gott om sig själv, men just idag känner jag att jag kan göra det. Är det någon som känner för att missunna mig den känslan, så kan man ju bara hoppa över att läsa!

Hrói har jag ägt sedan 6 juni 2014. Ångrar inte mitt köp för en sekund. En roligare häst är svår att hitta. Trygg i sig själv, älskar bus och beröm och lättlärd som värsta hundvalpen!!
Tre gånger har vi tränat på att rygga. Nu behöver jag bara säga "baaacka" så skulle han kunna gå till Kina baklänges. Han har protesterat länge i höger sida. Idag satt mjukheten utan protest. Behöver bara le lite och säga "braaa", så känner man hur han växer av stolthet!
Idag bestod belöningen av en passträcka = glad hest!!;-P
En underbar herre som kommit för att stanna - föralltid!!

Drómi... min Drómi! En man (okej, valack då) i sina bästa år. Sen jag plockade av all onödig utrustning, införskaffade en ny sadel har jag en ny häst. Att lillponken också lärt mig att inte stressa, andas, ta det lugnt och vara tydlig har gett ett enormt resultat på HerrRöd!!
Vi tre musketörer kommer aldrig bli några "elitryttare", men idag kan jag äntligen påstå att jag k a n rida! Jag k a n vara tydlig i mitt språk, jag k a n få igenom det jag planerat och ffa k a n jag lägga full fokus på jobbet vi utför för stunden.
Idag är jag glad!

Av djurenojag - 11 mars 2016 08:12

Nu pockar den här lille mannen på min uppmärksamhet och jag ska få bort katthåren ur munnen!

Ut i solskenet!
//

Av djurenojag - 6 mars 2016 11:00

Sportlovet slut. Inte så många veckor innan det blir påsklov;-)
Haft en skön kortsemester med fam. Gez!<3 Pjakkur har varit som ett plåster på mig sedan jag kom hem, så nog sjutton har djur någon form av tidsuppfattning?

Vasaloppet åks från soffan i vardagsrummet och kaffemuggi handen. När jag kommit i mål ska pållar få motionera:-)
Drivknuten gav upp på fyrhjulingen efter att maken körde ner i träskmark...Så gården har skottats by hand och sen blir det handkraft att hämta hem lite mer mat till kusarna.
Vardag imorgon med blandade känslor!
<3
//

Av djurenojag - 3 mars 2016 08:21

Japp, semester två dagar!!:-) Jag. Semester. På sportlov. Snö. Snöar. Snöat.
Inväntar soffleverans:-) Med spänning. Dricker kaffe. Hundar sover.
Semester. Då får man måla naglarna. I skrikig färg.
Vår stora Murrikka har kommit! Den ska invigas!:-) Kan leka P. Morberg varje dag nu:-D
//

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards