Djuren och Jag

Alla inlägg den 30 januari 2018

Av djurenojag - 30 januari 2018 17:24

Kan nån bara ge mig något som jag kan slå på! Har terroriserat mina vänner och make med utbrott idag. Har nog vrålat så många fula ord det finns i min vokabulär. Till och med så hundarna har flytt fältet!!!
Hur i he**** kan jag få en ortos som f** inte kan sitta på plats! Tar mig ut för att få lite friskluft. Går två steg så sitter den jä*** ortosen nere på foten. Klär av mig ute och drar upp skiten. Tar två nya steg och skiten sitter på foten igen!!! Ja, jo jag har ett par tights under fast den ska sitta mot huden. Men Neeeej!! Det är faktiskt liiiite för kallt för mig att gå barbent och byxor så stora att de går att dra över skitbandaget finns inte!!!
Och jaaa, det finns de som har det mycket värre och stackars, stackars dem säger jag.....:-(
Nu måste jag nog tröstshoppa ett par skor för att bli på bättre humör!

Av djurenojag - 30 januari 2018 08:20

Borde väl skriva något även om den mesta tiden går åt till att sitta med benet i högläge. Men som jag skrev till en kollega - jag har börjar riva på tapeterna och gnaga på parkettgolvet. Fan! Det är var inte alls det jag ville!!! *Mutter*
Nu finns det ialla fall nåt läge jag kan ha knät i utan att det värker satan.
Och vad säger man? En olycka kommer sällan ensam. Min kära lilla otursfågel (min jämlike) Hrói har skadat sitt skap. Ser ut som en handboll! Stackarn vad ont DET måste göra? Men som tur är har vi automat på fyrhjulingen så det slog mig att jag kan motionera hästarna utan ridning!!:-) Yay!!! Hrói måste röra på sig för att få ner svullnaden. Han har ingen feber och aptit - så även hans skada ska nog lägga sig. Vi får väl sjukgymnastisera ihop!:-) Och självklart får han smärtis!!! Såklart!!
Alvedon hjälper mot allt!!
(Neeeeej, det var ett skämt!!!!)

Jaha, idag ska jag sitta här och sitta igen. Jag har ju skaffat mig en fitbit (kopia) och att gå från ca 20-30 tusen steg om dagen till typ 100 är galet frustrerande!! Så INTE jag!!!
Tar mig väl ytterligare en kopp kaffe och hoppas på bättre tider, helst igår!
//

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards