Djuren och Jag

Direktlänk till inlägg 14 juli 2011

Ditt & Datt

Av djurenojag - 14 juli 2011 20:26

   ha, så har snart en hel vecka gått igen! Träning imorse igen. Nu har vi några tävlingar i Stockholmstrakten vi ska anmäla oss till och hoppas innerligen att vi blir godkända så man äntligen kan få börja tävla utan det förb****** kopplet! Riktigt träligt med koppel!

Hovslagren skulle ha kommit och fixa Drómi´s tassar idag, men han ringde och flyttade skoningen till imorgonbitti klockan 8. Så jag får väl gå ut redan vid halv sex för att lyckas fånga in Drómi tills han kommer;-)

Blev kvällsridning ialla fall och jisses vad nyttigt det är för själen!!!!!

Igår var det jobb i Uppsala. Så himla kul!! Jag är verkligen djursjukvårdare ända in i benmärgen! Hade flera intressanta fall med råttor.

Men jag ser också fram emot instruktörsutbildningen till hösten också. Samt att jag ska snart plocka fram mina böcker igen till legitimationen!


Imorse när vi var och tränade ringde Polisen. De ville ha lite uppgifter och förhör angående Tritlas skada för 2 år sedan. "Han" är ju i farten igen, så de samlar in all fakta för att kunna gripa någon inom kort!! Hoppas Hoppas!!! Finns liksom inga ord som kan beskriva en dåre som går igång på tidelag och att skada djur!! Och VARFÖR är det inte förbjudet med tidelag?????!!!!!???!!!???


Nu äntligen är min Rhododendron i jorden! Hoppas nu att den kommer att överleva och frodas!! Gröna växter har jag absolut inga problem med att få växa och må bra, men när det kommer till växter med blommor.....ja då är mina gröna fingrar helt plötsligt .......icke existerande!!


Nixpix, nu ska jag se till att få bli serverad lite glass och ett glas rött. Kanske inte samtidigt då, men det ska nog slinka ner:-)


 

Min lilla rosa:-) I jämförelse med en normalstor laptop....

 
 
Rose-Marie

Rose-Marie

14 juli 2011 22:08

Snygg är den, den lilla rosa.
Hoppas att den skyldige kan gripas och att hästarna kan få ro. Och hästägarna också natruligtvis.Ha det gott

http://www.beardisenludde.se

 
Ingen bild

L

14 juli 2011 22:12

Ja du det kan man verkligen fråga sig varför det är lagligt >(. Härligt att den fina rodden är i jorden :))!! Jag vill höra allt om tävlingarna nästa gång vi pratar så jag vet när jag ska silvertejpa tummen ;) fast det behöver jag ju iofs inte, ni e ju då duktiga!! :) sjusst få kan gå lite kurser för dig va? Kan väl få lite kompisrabatt ;)

 
Anette

Anette

15 juli 2011 08:01

Ja nu får det banne mig bli någon ordning så det blir slut på allt lidande för hästar och deras ägare.
En som är så sjuk i huvudet ska inte gå lös för vem vet vad som snurrar i huvudet på en sån galning.
Ni är snart i fortsättningsklassen så ni kan kasta kopplen.
Ha det så bra i regnet... kram!!

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

Tove

16 juli 2011 17:50

Sjuka människor kommer det alltid att finnas. Men självklart ska det vara förbjudet med tidelag. Begriper inte att det är så!! Åhhh jag vill oxå ha en liten mini pc... är du nöjd med din? Finns så många att välja på, så det är så svårt att veta vilken man ska köpa :) Ha det gott! Kram!

 
Ingen bild

Hanna

21 juli 2011 21:55

Usch, vilken sak att vara med om för en stackars häst! Vad var det som hände? Var det illa? Hoppas de får fast den idioten!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av djurenojag - 7 februari 2021 09:42

Vintern må vara vacker när snön gnistrar, solen skiner så man bländas av strålarna som reflekteras i det vita. På med knäortosen, fodrade underställsbyxor och raggsockor. Där gled knäskyddet ner och underställsbyxorna måste dras ner igen. På med täck...

Av djurenojag - 13 januari 2021 08:40

Trodde ALDRIG att jag skulle säga det, men efter den längsta hösten någonsin så är jag så GALET GLAD i snön som fallit ner!! Det blev så ljust och olerigt! Minusgraderna är inte lika trevliga för en sargad kropp, men man får ta det onda med det goda ...

Av djurenojag - 1 januari 2021 11:53


Déjá vu! Men årets första dag börjar precis på samma sätt varje år. Med att vara ilsk och bitsk. Politikerna kan swisha ihop en Pandemilag på några månader, men att förbjuda allt vad pyroteknik heter är tydligen förbannat svårt! Det är ju bara att i...

Av djurenojag - 31 december 2020 11:32

Årets sista dag är här! Alltid med en klump i magen, då jag bävar inför fyrverkerier och smällare. Bränna upp pengar är inte min cup of tea... En pandemi till trots, där mycket har ställts på sin spets så är min önskan att vi ska lära oss något utav...

Av djurenojag - 29 december 2020 10:51

Dagarns rusar på lite för fort nu tycker jag. Det är ömsom regn ömsom snö och så lite blåst och is däremellan. Måste dela med mig av en händelse med Rökkvi dagen innan julafton. Den där hästen som är livrädd om jag har fel sorts handskar på mig ut i ...

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards