Djuren och Jag

Alla inlägg den 14 juli 2011

Av djurenojag - 14 juli 2011 20:26

   ha, så har snart en hel vecka gått igen! Träning imorse igen. Nu har vi några tävlingar i Stockholmstrakten vi ska anmäla oss till och hoppas innerligen att vi blir godkända så man äntligen kan få börja tävla utan det förb****** kopplet! Riktigt träligt med koppel!

Hovslagren skulle ha kommit och fixa Drómi´s tassar idag, men han ringde och flyttade skoningen till imorgonbitti klockan 8. Så jag får väl gå ut redan vid halv sex för att lyckas fånga in Drómi tills han kommer;-)

Blev kvällsridning ialla fall och jisses vad nyttigt det är för själen!!!!!

Igår var det jobb i Uppsala. Så himla kul!! Jag är verkligen djursjukvårdare ända in i benmärgen! Hade flera intressanta fall med råttor.

Men jag ser också fram emot instruktörsutbildningen till hösten också. Samt att jag ska snart plocka fram mina böcker igen till legitimationen!


Imorse när vi var och tränade ringde Polisen. De ville ha lite uppgifter och förhör angående Tritlas skada för 2 år sedan. "Han" är ju i farten igen, så de samlar in all fakta för att kunna gripa någon inom kort!! Hoppas Hoppas!!! Finns liksom inga ord som kan beskriva en dåre som går igång på tidelag och att skada djur!! Och VARFÖR är det inte förbjudet med tidelag?????!!!!!???!!!???


Nu äntligen är min Rhododendron i jorden! Hoppas nu att den kommer att överleva och frodas!! Gröna växter har jag absolut inga problem med att få växa och må bra, men när det kommer till växter med blommor.....ja då är mina gröna fingrar helt plötsligt .......icke existerande!!


Nixpix, nu ska jag se till att få bli serverad lite glass och ett glas rött. Kanske inte samtidigt då, men det ska nog slinka ner:-)


 

Min lilla rosa:-) I jämförelse med en normalstor laptop....

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards