Djuren och Jag

Alla inlägg under mars 2012

Av djurenojag - 5 mars 2012 09:15

Tänk som jag letar, utan att finna.. Jag hittar inte den dolda kameran!;-) Imorse var jag klok nog att släpa med mig inbokningsblock och telefon på WC'n, men tro inte att det ringer då minsann!:-)Fryser och halsont, men ingen feber!!:-) Kanske är mina snälla basillusker duktiga och äter upp de elaka?!?Kallt ute, men hoppas på att graderna stiger! Hagen som vi var duktiga att mocka av, börjar fyllas på igen...evighetsgöra?! Inkomster & utgifter!!Snart dags att ta tag i dagen!! //

Av djurenojag - 4 mars 2012 19:35

Det är otroligt mysigt att har fler hundar.....Samo har fått tillbringa ett dygn här medans familjen varit och hejjat på Moa som åkt Vasaloppet. Med bravur!!! 5.45.05 fixade hon det på! Helt otroligt vad duktig hon är! Grattis Moa! Till och med så jag funderar på om jag ska träna och åka öppet spår nästa år. Men, det kan vara en feberyra också!;-) Samo den lilla godingen höll mig sällskap hela natten i sängen. Misstänker att herr och fru Goms får införskaffa sig en större säng;-) Hur som helst så har vi haft det jättemysigt, trots att han är alldeles förskräckligt morgonpigg (skyller på husse och matte) och att jag vaknade med döont i halsen och haft feber hela dagen. Trots över 100 kort knäppta under dagen, så blev det ynka få som blev...ok...

Slut på friden är det också, för den andra halvan har kommit hem från en halv vecka i fjällvärlden ;-) Fast nu får han pyssla om en sjukling minsann!


 

Väntar på att få komma ut i skogen. Är så fruktansvärt isigt att det är säkrast att ta bilen upp dit.

De fick åka nystädat också! :-)


 

Hej vad det går! Snart går det inte att skilja dem åt i full fart.


 

- Om du lipar åt mig, så lappar jag till dig;-)


   

Här har vi jycken som spenderar mer tid rullandes, än på benen...


 

... och då ser man ut så här.


 

Gott med snö!!!


  

Samo ligger och kollar in Moa när hon åker Vasaloppet! Så spännande att man kommer av sig i bollförstörandet.

Bangsi har ADHD, Samo har DAMP, men vi älskar dem lika mycket för det!


Tack för lånet av vovve! Nu Alvedon, OnePiece och en tjock filt. Har INTE tid att bli sjuk(are)

//

Av djurenojag - 3 mars 2012 20:48

Ibland har man bara dagar som man skulle vilja stå på en kulle och skrika!Idag har varit en sådan dag!Ikväll har jag fått ytterligare karlsällskap, så det blir många älskade pojkar i sängen:-)//

Av djurenojag - 2 mars 2012 21:47

Woooohooo! Vad är det jag ser när jag loggar in?!?! Jo minsann, appen ska komma inom 1-2 veckor!Minns inte senast jag bäddat ner mig vid den här tiden, men skit på dumburken och lusten att gå ut och ta en öl försvann nånstans där i förbifarten...Solen har lyst på oss idag också, men kallare vindar, så förutom de dagliga hundpromisarna så har jag suttit klistrad framför datorn och skolarbete. En praktikhund till att skriva om, sen är jag KLAR och redo att sätta igång med det stora examensarbetet. Känns skönt att bara behöva ha det att koncentrera sig på.Har varit sprudlande glad i två dagar med massor av energi, men idag tog den slut och har känt mig lite "down under". Så nu ska jag sova bort de känslorna och hoppas det blir en bra dag imorgon! :-)Vid sista kvällskissen med Bangsi stod jag en bra stund och njöt av den stjärnklara himlen. En hel drös med planeter som man kan skåda nu!:-)Over & out från bingen!

Av djurenojag - 1 mars 2012 19:38

Men hallå, vilken dag!!!!:-D

Började morgonen med att bli väckt av kollegan ;-) ( det är lugnt L. hihihi) Men sen blev det fart på mig med vovvepromis och ridning av båda. Tritla måste vara hormonstinn eller något, för hon hade nerverna utanpå hela ridturen och jag blev galen på henne!!!! Inte ofta det händer, men idag......... Nåja, hon gick i form när hon inte stod på bakbenen och skakade. Fruntimmer!! Haha.

Sen blev det fika i kuvösen med H och E och därefter ner till BHK och faktiskt seriös träning. Båda grabbarna var jätteduktiga! Ossie och Lennart kom och gassade lite med oss i solen också.


             

Ossie


       

Kolla in då!! Samo kan faktiskt ha svansen fint minsann!! :-)


 

Vilopaus efter träning och bus.


Efter det blev det mockning av hage. Nästan hälften är klar. Snacka om gratis träningspass!!!

Massa friskluft och solstrålar med andra ord.

Nu har jag tagit kväller och ätit mat samt intagit en butt, som jag tycker att jag förtjänat. Nu ska jag snart kasta mig i duschen och smörja in tatueringen och sen ta missen på magen och bara gosa!

Tyvärr har inte skotergänget haft något trevligt väder i fjällen (skadeglad, haha), men de har nog alldeles förträffligt trevligt och skoj ändå!



Första t-shirtdagen. Nu är det nära, nära, nära, strumporna ryker snart! :-)

//


Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards