Djuren och Jag

Alla inlägg under juni 2013

Av djurenojag - 22 juni 2013 00:59

En underbar afton i mycket goda vänners lag. Precis som en Midsommar s k a vara, så vräkte regnet ner lagom till grillningen. Dock lyckades vi omstrukturera, så vi fick äta icke regndräpt mat.
Nu tänker jag ta med mig mina fyra han-könade till sovrummet, sussa gott och ta en sovmorgon. Sen börjar slitet - ved upp, ved ned, ved ut, ved in.......
På söndag blir det ialla fall en liten brejk, då Herr Röd, Skrauti, H och jag åker på ridkurs till Snöån!!:-D
*******************************************
"Av tio personer som pratar om dig, så säger nio något dåligt om dig. Den tionde säger något bra om dig på ett dåligt sätt."

Av djurenojag - 21 juni 2013 14:06

Jaha, så nu vänder det och vi går mot mörkare årstider igen:-P
Fast först tänker jag njuta av allt vad värme, sol, gröngräs och regn heter!! Så det så!
Har varit ut på en genomkörartur med Herr Röd och stackars hästar så svettiga de blir... Fick dock en skön avkylning vid hemkomsten.
Hundarna har valt skuggiga platser i trädgården och misse murr är ute på musjakt. Karln är i luften och själv så ska jag strax kasta mig i ett hett ( nja, mindre hett) bad.
Mina tankar går till L & familjen som går igenom något väldigt tungt just nu<3
Trevlig Midsommar på er!
Kom ihåg att det är en dag imorgon också:-D
//

Av djurenojag - 21 juni 2013 13:59

Den här bilden skulle ju varit med till förra inlägget!

Av djurenojag - 21 juni 2013 00:15

vilka underbara människor jag har äran att få lära känna.
Tack H för det underbara WW-ljuset som jag fick i semesterpresent. Tack R-M för den vackra orkidéen jag fick som icke legplåster<3
Nu tänker jag njuta (kapa, klyva, trava ved) av en semestervecka.

[Bild]

Av djurenojag - 20 juni 2013 06:36

Om sisådär 5 timmar så går jag på en veckas SEMESTER!!! Det är stort!!! Första gången på 14 år som jag har r i k t i g SEMESTER!!!:-)

Av djurenojag - 18 juni 2013 17:21

Kanapéer och konjakskransar, pistaschgubbar och surkålsstuvning...
Stod och bakade med radion på och hörde inte sprängningslarmet - oh knölfötter vad huset vibrerade. Och då är de ändå en 50-75 meter ifrån huset. Om några veckor handlar det om 5 meter.....Scary!!
Haft en ledig dag som har spenderats med vovvar och tagit det ganska bananas. Så skönt! Jag kan vara precis lika lat som jag kan vara energisk, så värsta sortens damp lär jag ju inte ha;-)
Tritla håller på att sättas igång mer och mer. Tror hennes "vila" har gjort susen för positivismen och ffa tölten!

Blivit lite bad med Family 4 också.

Nu är vi på gång igen. I augusti blir det nybörjarrally med Atli och avancerat med Bangsi. Anmälda och klara:-D
Två dagar kvar, sen en HEL veckas semester!!! Yay!!!
//

Av djurenojag - 16 juni 2013 01:29

Idag (läs: igår) red jag min svarta prinsessa för första gången på ca en månad. Lyckan var obeskrivlig och alla negativa tankar, vare sig det handlade om legitimation, dåligt väder eller ont i näsan, var som bortblåsta under tiden. Klart jag vill ha ett litet lurvigt föl, men skulle det visa sig att det inte är det, så blir jag inte ledsen. Min svarta madame är här för att stanna.

Hur kunde jag nånsin tänka tanken att sälja? För mig är mina djur familjemedlemmar - och kärleken är stor till dem alla <3

Av djurenojag - 15 juni 2013 09:54

Ibland blir det ju inte som man tänkt sig. Stjärnsmällen i nyllet slutade ju med en hjärnskakning och fissur i näsbenet...Har känt mig mer kocko än vanligt. Det slutade med inställt Summerburst 2013 för min del:-/
Får väl vara glad att efter regn kommer solsken istället?!:-)
Fröken svart verkar mer än nöjd av att komma hem och det positiva i kråksången är att hon och Dròmi har blivit "vänner". Hon jagar inte alls bort honom nu, utan de kan stå/ligga nära varandra. Härligt att se faktiskt!
Ny bunt med papper har skickats in till Jordbruksverket, så ytterligare väntan då handläggaren bestämt sig för att ha semester. Är väl mest uppgiven fortfarande och planerar för att klistra klistermärken på bananer resten av mitt liv:-/
Idag skiner ialla fall solen och allt som blivit rejält blött efter två dygns ihärdigt regnande ska få torka upp.
Mitt huvud och jag ska ta det fortsatt lite lugnt så jag är fit for fight på måndag igen!!:-) Igår var jag i Falun och fick diverse otrevligheter uppstoppade i näsan, så idag känns den sådär lite extra stor och synlig;-P
På återseende!!
//

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards