Djuren och Jag

Alla inlägg under januari 2015

Av djurenojag - 8 januari 2015 21:43

Egentligen är jag alldeles på tok för trött för att vara här...Var på jobbet 07.16 imorse - gick hem vid 19.00
Så nä, har inte gjort någon "Marco Polo", utan i princip tagit mig till soffan med katten på magen.
Har så ont i händerna att jag tror andra halvan får hämta ett sugrör, för det är för tungt att lyfta julmustglaset. Ena handen värker för att den avlastar den andra onda handen. Kul det här!!!:-O
F-n vad härligt att få gnälla på min alldeles egna plats! "Min Djurenojag"!!
Men... den som väntar på något gott. Imorgon LEDIG och vallning, ridning, hundpromis, pälsvård och pizza på schemat! Kan knappast bli bättre?!;-)
På lördag hoppas jag på en sjujäkla snöstorm så jag kan pilla mig i naveln framför brasan med ett s t o r t glas vin!
Tack å Hej - Gustavskorv
//

Av djurenojag - 6 januari 2015 21:10

15:912 promenader avklarade 2015!
Krakki skötte sig galant på sin första ridtur med matte. Skoj!!! Fler kommer det att bli.

Har väntat på den utlovade snön hela dagen, men först nu till kvällen har den börjat falla. Blir skönt med lite ljusare ute igen.
Jodå, naglar fixade, utrullad höbal och ett urstädat kylskåp har stått på dagens schema, annars lugnt... Har en enorm kronisk trötthet och skulle om jag fick, kunna sova flera dagar i sträck. Vet inte varför, men trött, trött och åter trött....
Imorgon är det "måndag" igen... men veckan kommer ju gå ganska fort.
//

Av djurenojag - 5 januari 2015 20:22

Vilken mjukstart! Började jobba idag efter lite långledigt. Ledig imorgon igen!:-D Men jisses så trött jag var imorse när väckarklockan ringde. Trodde liksom inte att det var sant!! Hann med skogspromis med dogsen och ridning i dagsljus!!! Imorgon ska vi få snö igen...Sällan längtat så efter snö. Hoppas den får stanna kvar den här gången.
Lite skillnad så här på "kullen". Hade -11 häruppe imorse. Nere vid jobbet bara -4.
Kvällsfika med Hanna och svärfar och nu det heliga soffläget.
Hela julledigheten har jag tänkt bygga naglar utan att få tummen ur. Kanske imorgon? Stora viktiga frågor och beslut va?!?! ;-P
Imorgon ska jag iallafall ta med Krakki på ridtur med Dròmi själv för första gången. Ska bli spännande, men tror verkligen att K kan bli en riktigt bra hund att ha med sig. Håll tummarna att det går bra o c h att han tycker det är kul!!
//

Av djurenojag - 3 januari 2015 16:44

Tänkte vara först på Vaccinationsbyrån imorse - trodde jag ja'! Satt i en timme och väntade, men nu tänker jag minsann se till att slippa influensan! :-)
Hròi den lilla sötnöten. Fyraåringen som blir femåring har haft 6veckors helvila. Tror han mest tyckt att det varit dötrist, men matte sagt - Mental vila = Nyttigt! Hur som helst så var han lika snäll som alltid även om det fanns lite inneboende energi!:-) Alla fem gångarterna kommer han ihåg!!
Dròmi får vila lite ny och då men ingen jättelång sammanhängande. Han var en riktig stjärna idag. Likaså Skrauti. Hanna och jag satt som två fånar i tölten - med leenden från öra till öra.
Sen blev det bad av Bangsi! Han ska få torka till lite innan jag tar fram borstar och kammar. Hur det går med handen? Jodå, om jag stasar den så funkar det helt ok.
Nu kockar mannen i köket och jag ligger och försöker få tillbaka normal kroppstemperatur med raggsockorna på!
En bra lördag!!

Av djurenojag - 2 januari 2015 21:00

Nya året började som jag skrev igår, med en ny hundpromenad 1:912... Atli hittade årets sista människoskit och myste runt som attan i den. Så det blev årets första bad!!

Så här söt var han inte innan badet!

Idag var det dags för vallning igen! Så himla kul! Idag fick Atli gå i box med fåren och sen lös ute i fållan! Han är så duktig och matte blir hänförd och glömmer bort att vara aktiv!:-)
Nu ligger han här och luktar fårbajs blandat med kokosschampodoft.
Stackars Bangsi håller på att bli ett nervvrak! Först nyår, sen vägskrapor och nu storm!!! Inte en lugn stund och nerverna syns nästan utanpå pälsen! Lider med honom enormt!!
Julsakerna är putsväck!!!! Och snön likaså:-/
Handen värker och "kokar"....
Men vi har en mysig brasa och tända ljus, så man skall icke klaga!
//

Av djurenojag - 1 januari 2015 11:05

Årets första inlägg. Töar!
2014 går inte till historien som mitt bästa år, men klart varmaste sommaren - fast just då låg jag däckad i den värsta halsflussen med över 40 graders feber.
Men nu skiter jag att blicka bakåt. Framåt ska det gå, helst inte så fort bara. Igårkväll sa lilla miniBruset någonting fint till mig.
"- Nä Chrissie, du är inte alls gammal. Du är bara lite mindre ung"!
Detta ska jag minsann lägga på minnet!<3
Idag ska julen städas ut! Året får bara inte börja med jul!!!:-D Men först en ordentlig hundpromenad, där jag hoppas att alla fyrverkeritossar fortfarande sover!:-)
Gott Nytt!
//

Presentation

Oäkta dalkulla med djur som yrke, hobby och livsstil.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards